1 din 3
1
iPhone 4 la Cosmote!?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Nu bag mana in foc ca e adevarat, dar avand in vedere sursa (un angajat Cosmote) se apare ca in cateva saptamani (?) vom gasi iPhone 4 si la amintita companie. Orange a pierdut deci exclusivitatea. Sa vezi acum bataie pe oferte de abonament.
La intrebarea: cum stati cu 3G-ul, replica a fost “bine! (Zapp) si o sa avem si 4G”. Asta pribabil dupa ce o sa-i inghita T-mobile.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.12.09

Asta este ca si iPhone-ul de la americani pe Verizion.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

sursa?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta ar insemna ca o sa se vanda si deblocate. Nice!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Hopa…ar fi o kestie. Belea….dar banuiesc ca preturi lafel de belea…:)). Astept sa vad cum decurg lucrurile….sper sa se vanda liber si la noi…ma scuteste de niste combinatii cu Anglia.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

Auzi…dar ma gandeam…dava e vb de conexiunea 4G, care exista deja…si nu de iPhone 4?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.12.09

Este vorba de retea 4G nu iPhone, Orange plateste niste bani sa fie distribuitorul oficial, nu vad sa se schimbe ceva in viitorul apropiat.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Din cate stiu Cosmote-ul nu blocheaza telefoanele, dar nu stiu daca ar proceda la fel si cu iPhone-ul. Am si avut un N95 luat de la ei in 2007 si care merge fara probleme cu orice SIM ii bagi. Cat despre 4G, asta nu se face batand din palme, vor mai trece minim 2 ani pana atunci si oricum iPhone 4 nu suporta standardul respectiv. Deocamdata exista un singur telefon compatibil 4G, si anume HTC Evo, lansat in USA de Sprint Mobile.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.06.10

sunt convins 100% ca este vorba despre reteaua 4G , nu despre iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Daca oranj a pierdut exclusivitatea inseamna ca il aduc si la vodafone, desi ei au pus o poza doar cu ipadul in pagina despre microsim ... deci ma indoiesc. Ramane de vazut.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 10.11.07

ahahahahahhahahahahahhaha
deci ...

1. orange are exclusivitate !!!
2. cosmote ca sa fie preluati de t-mobile trebuiau sa isi dezvolte o retea de 3g ... asta era ca sa fie preluati ... or cumparat zapp pt ca ei aveau deja 2g si vroiau numa sa dezvolte pt 3g ... faza este ca or facut reteaua pe mega fuga si nu e functionala raspberry
ca exemplu: orange a scos wap unlimited (mega prostie!!!) si atunci cosmote o bagat un serviciu de internet nelimitat la 3 euro cred ... dar avand in vedere cat trafic s-o facut =)))))))))))))))))) dupa f putin timp or blocat porturile de download si orice altceva deci numa navigatie merge =))))))))
deci degeaba merge iphone si la cosmote dak netu nu o sa mearga smile)
3. va spun din surse si mai sigure ca principalul obiectiv al orange anu si anu viitor va fi acoperirea retelei :D se va investi o suna cu 3 cifre milioane de euro pentru asta cat si pentru upgrade la reteaua de 3g ...

Semnătură 

Toti ma iubiti pentru ceea ce pot fi, dar eu nu voi fi asa niciodata ...

1 bucata ipod touch 8gb second generation
1 bucata iphone 3g 16 gb white

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

deci cosmote are 3g sau sar direct la 4g (exista asa ceva?)

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Din cate stiu eu 4G este comercial doar in Suedia (LTE). Acum exista 3 tehnologii: Wimax, LTE si UMB (personal am auzit mai multe despre Wimax si LTE). Cred ca T-Mobile vor instala LTE, si ma indoiesc ca o vor face asa de repede si la noi.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Se referea la Iphone. Va fi in curand (probabil septembeie) si la CTE sau cum se va numi atunci wink

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09

Chiar asa, chestia asta ce va spune ?

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
Maclean - 28 Iunie 2010 02:06 PM

Chiar asa, chestia asta ce va spune ?

Exact ce spuneam. CTE nu avea rețea 3G si de aceea nu putea vinde IPhone. Acum insa este o alta poveste…

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

1 din 3
1