3 din 3
3
iPhone 4 la Cosmote!?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

Sursele spun că iPhone va ajunge la Vodafone prin octombrie-noiembrie. S-ar putea să fie adus în toate reţelele din cauza unei legi care interzice operatorilor să-şi oblige clienţii să ţină de un contract 2 ani (cum se întâmplă acum dacă cumperi un iPhone de la Orange).

Faptul că iPhone se vinde la partenerul Cosmote din Bulgaria (Globul) nu are nicio importanţă, pentru că acolo (în Bulgaria) Globul este operatorul oficial iPhone de la început. La fel cum, de exemplu, în Spania, iPhone-ul este distribuit de Movistar şi Orange Spania nu are voie să vindă iPhone-uri.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Uuuuu…sper sa fie adevarat…m-am saturat de deblocarea iPhone-ului…si Orange nu imi place. Abia astept!!!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Ca si abonamente, poate ca orange e departe de restul de oferte, insa ca si calitate a convorbirilor, ca si calitate a semnalului in timpul convorbirilor, Orange e super fata de restul de retele. Am testat si voda al lui fone si mosmote dar orange, mie cel putin nu mi-a dat semnal slab sa nu inteleg ce spune interlocutorul pana acum. Aseara am mutat abonamentul de mosmote in iPhone inlocuind cartela de orange. A mers mai bine convorbirea decat in batranul nokia(r ca ma enervez). Dar totusi reteaua lor lasa de dorit. Poate ca e reteaua super ocupata dar totusi se poate mai bine. Sa nu mai zic de faptul ca “dragutii” de la germanos au zis ca nu e compatibila nici o optiune de date cu iPhone-ul din ceea ce ofera mosmote la internet deocamdata. Daca cineva foloseste o optiune de net pe iPhone cu succes, poate imi da si mie un sfat, sa nu dau banii degeaba pe abonament doar de voce.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

eu folosesc webnwalk de la cosmote pe un ifon 3G, nu-ti recomand, mai ales acum cand iar au blocat din porturi :(

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

3 din 3
3