iLife ‘06 babling
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Bai.. nu stiu cum se face dar sunt indragostit pe zi ce trece mai mult de iMac-ul meu.

Eu nu prea m-am jucat cu softuri din categoria iLife, dar am descoperit de curand frumusetea lor si faptul ca se complementeaza impecabil unul pe celalalt.

Sunt sigur ca majoritatea creativilor de pe forumul asta ati fost pusi in situatia sa trimiteti un portofoliu clientilor vostri. Si sunt convins ca toti ati vrut ca acest portofoliu sa arate cat mai bine. De obicei foloseam Illustrator pentru a pune intr-un PDF capturi de site-uri, manuale de identitate, etc.

Am descoperit ca pot foarte bine sa tin cate o captura JPG din fiecare lucrare gestionata in iPhoto(de aici incepe magia). Poti organiza super misto dupa keywords lucrarile (webpages, logos, illustrations, cartoon, etc) si apoi poti creea niste slideshow-uri super tari. Ieri, citind un articol pe site-ul Apple, am descoperit ca poti face mult mai multe cu iLife… “Imagine the possibilities”

PS: Check this out :D (iLife rules)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 30 August 2006 07:34 PM

PS: Check this out :D (iLife rules)

man, stiam eu ca numai nebunii au clipuri pe youtube wink

de curand am observat ca la desktop, din sistem prefs, poti vedea toate albumele din iphoto.. super tare!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
szhoul - 30 August 2006 07:56 PM

de curand am observat ca la desktop, din sistem prefs, poti vedea toate albumele din iphoto.. super tare!

Asta stiam de ceva vreme… si e super tare :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)