Calc prea slab ?(aa uitasem doar e Winow$$$)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

Eram in windows 7 si aveam deschise asa , un explorer cu un tab , un folder , si insallul la un joc, cand Crrrrr , incepe sa se miste greu de tot , chestii trestii .Mo i fi obisnuit eu cu osx une totul e smooth sau winows 7 are cerinte chaiar asa mari de sistem?Dar 3 aplicatii si crrr? Da o n p***!Ceasurile de pe desk imi aratau procesot la 12% si rami 57%...normal zic eu, dar dece crrr.Totul se misca cu reluare , si se mai si bloca , freezuri de 5 10 secunde.

E de la calc (mini 09 late , 2.26/2/9400m)  sau e de la window$$$?
GJ MICROSH*T!!!

Cum naiba se asteapta sa dea oamenii bani pe asa ceva?Acu serios am noroc ca l am “primit”! Daca voi castiga la loto , pe bune de nu fac un PC mai tare ca si alienware area 51 , cat de bun se poate buget 30.000ron , cumpar un windoze ultimate si iidau pe el si pe macmini cu os x unu langa altu , sa vedem care e mai bun si stabil(OBIVIOUSLEY)

Mini ul meu e un erou ,  acu 3 zile , am intrat in aplications , am selectat tot , toate appurile cu exceptia front row si inca 1 sau 2 care ocupa tot desku , si pac enter.Am statcam 3-5 min pana s au deschis toate , pe urma m am dus in spaces pe un desk nou , si browsaream in safari.ASTA CU PESTE 30 APLICATII DESCHISE PE CELALAT DESK.

Daca un mini face asta….ganditiva la fratele mai mare 2x Xeon.Ah.. ma si duc sa bag la lotto:))

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.08.08

Windblowsu .. am patit si eu ..nu merg anumite jocuri ..war3 wow gta sa etc. flash (youtube) face block tot windowsu ..e eronat ..incearca ceva mai vechi ..asta nu e stabil .
+1 gj microsh*t! ! !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

o instalare e destul de pretentioasa cu hardu, poate incetini totul.
acuma conteaza si daca faceau ceva acele 30 de aplicatii, altfel ocupau doar memoria ramasa de la safari.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

macul tau e bestial si nu are rost sa pui pe el W$$
e de la windows,toata problema

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu neapărat,cum s-a zis mai sus,dacă hardul e ocupat merge orice greu,chiar și pe OS X.Copiază ceva pe hard disk și deschide în același moment iTunes,să vezi câte secunde îi ia.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
duzzfantasi - 28 Iunie 2010 03:40 PM

macul tau e bestial si nu are rost sa pui pe el W$$
e de la windows,toata problema

unii sunt nevoiti sa puna windows pe el ca sa lucreze,chiar si eu, la liceu, sunt obligat sa am windows pe mac - AutoCAD

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.