Eram in windows 7 si aveam deschise asa , un explorer cu un tab , un folder , si insallul la un joc, cand Crrrrr , incepe sa se miste greu de tot , chestii trestii .Mo i fi obisnuit eu cu osx une totul e smooth sau winows 7 are cerinte chaiar asa mari de sistem?Dar 3 aplicatii si crrr? Da o n p***!Ceasurile de pe desk imi aratau procesot la 12% si rami 57%...normal zic eu, dar dece crrr.Totul se misca cu reluare , si se mai si bloca , freezuri de 5 10 secunde.
E de la calc (mini 09 late , 2.26/2/9400m) sau e de la window$$$?
GJ MICROSH*T!!!
Cum naiba se asteapta sa dea oamenii bani pe asa ceva?Acu serios am noroc ca l am “primit”! Daca voi castiga la loto , pe bune de nu fac un PC mai tare ca si alienware area 51 , cat de bun se poate buget 30.000ron , cumpar un windoze ultimate si iidau pe el si pe macmini cu os x unu langa altu , sa vedem care e mai bun si stabil(OBIVIOUSLEY)
Mini ul meu e un erou , acu 3 zile , am intrat in aplications , am selectat tot , toate appurile cu exceptia front row si inca 1 sau 2 care ocupa tot desku , si pac enter.Am statcam 3-5 min pana s au deschis toate , pe urma m am dus in spaces pe un desk nou , si browsaream in safari.ASTA CU PESTE 30 APLICATII DESCHISE PE CELALAT DESK.
Daca un mini face asta….ganditiva la fratele mai mare 2x Xeon.Ah.. ma si duc sa bag la lotto:))