Gradienti de indd/ai
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Salut.

In dimineata asta am dat de o problema interesanta. Am primit de la un client un fisier cu un gradient care, aparent, era doar din galben si rosu (in pdf/ecran).
Acest fisier original, in slide in dreapta (imagine stanga) are suprapus galben si rosu peste negru. Totusi, Brisque (rip-ul) a interpretat cum ca acolo de fapt este negru deasupra (imaginea din dreapta) si a stricat fisierul evident.
De ce se intampla asta? Bug de Indesign/illustrator? Inteleg ca clientul nu cunoaste atat de bine programele si poate asta este un motiv pentru care a lasat si negru in slide insa totusi de ce detecteaza rip-ul ceva ce este dedesupt? Este sub culori ori ba?
Fisierul a venit din indd (cel putin asa zice cmd+d).

Mersi!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Imaginea ce a omis sa se ataseze…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

verifica documentul
daca a fost un box de imagine cu fundal negru, in care a plasat un gradient din illustrator… asa trebuiea sa iasa

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Documentul original nu il am sa il pot verifica.
Sa fiu mai explicit, am pus 2 imagini cu sliderul de negru inainte si dupa.
Documentul l-am deschis in ai si ma uit la ceea ce vede ai, poate este eronat.

Celelalte 2 culori sunt la 100% duse si ele (din ceea ce zice ai) dar ele par vizual mai putin de 100%.

Ce poate fi?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cred ca m-am lamurit. Am tot dat gradienti din programele de la servici unde am si cs3 si cs4 cu licenta si nu dau deloc problema asta. Banuiala este ca clientul are o problema cu programul cu care lucreaza.
Mersi Dacu.