Am inceput sa ma joc de 3 zile, e foarte fain si free.
Cine se joaca sa posteze aici account-ul de Plus + (jocul necesita cont Plus + - e free) ca sa ne vizitam planetele.
Eu imediat termin nivelul 10
Account-ul meu : SergiuNicaO
E Spyware :(
Trimite o grămadă de informații înapoi la serverele NGmoco.
L-am instalat și zicea întruna că nu se poate lega la server - și apoi am văzut că voia să se lege la niște adrese din lista neagră din /etc/hosts
# ngmoco # Commonly Tracks: iPhone's unique ID, iPhone Model, OS Version, App version, Luxor has a Killswitch # Used by: Rolando 2, StarDefense, Luxor, UNO 127.0.0.1 apps.ngmoco.com 127.0.0.1 config.ngmoco.com 127.0.0.1 wordpress.ngmoco.com 127.0.0.1 assets.ngmoco.com
@ Sergiu - serios ? damn it - nu ma mai joc pana cand apare JB sa instalez PrivaCY din Cydia. Sau poate il sterg : planeta imi ramane salvata ca e joc online
@ .ral:cr - esti un fel de cristos/dumnezeu/zeu care are o planeta. Cu timpul locuitorii planetei se dezvolta. Faci ferme,ei muncesc, primesti aur and so on. Modelezi planeta cum vrei.Intr-un final ajungi la Evul Mediu. E foarte fain.
@ Sergiu - serios ? damn it - nu ma mai joc pana cand apare JB sa instalez PrivaCY din Cydia. Sau poate il sterg : planeta imi ramane salvata ca e joc online
@ .ral:cr - esti un fel de cristos/dumnezeu/zeu care are o planeta. Cu timpul locuitorii planetei se dezvolta. Faci ferme,ei muncesc, primesti aur and so on. Modelezi planeta cum vrei.Intr-un final ajungi la Evul Mediu. E foarte fain.
din cate inteleg asta e un farmville cu alta grafica si subiect, iar mie nu-mi plac jocurile astea. ati incercat angry birds? asta e cu adevarat addictive. singurul joc pe care l-am jucat mai mult si inca-l joc dupa enigmo.