1 din 2
1
Sondaj
Dev-Team filiala neoficiala Apple?
da 10
nu 13
partial 7
nu ma intereseaza 13
Total voturi: 43
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
iDev-Team sau Dev-Team ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Facand o retrospectiva a istoriei dev-tem si punand cap la cap unele lucruri nu am putut sa nu ma gandesc la urmatoarea chestie :
- oare sunt controlati baietii de apple sau mai bine zis lucreaza ptr apple?  sau chiar sunt ceea ce par, niste baieti talentati care ajuta comunitatea iphone?

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

si cand te-ai gandit tu asa, ce motive ti-au trecut prin cap pentru care ar face apple asta?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

pai cel mai simplu motiv ar fi vanzarile….gandeste-te cu cat au crescut vanzarile iphone datorita deblocarii si jailbreakului. este strategia “fructului oprit”  lansezi ceva ce nu poate fi folosit de oricine (vezi primul iPhone care se activa numai in state) ..tot ceea ce nu poti avea iti doresti si mai mult nu ? ...si lanseaza codurile de deblocare prin alte cai neoficiale gen dev-team…ma rog asta e mai recent , primul a fost geohot ca era mai aproape de casa (state) ...stiu este o teorie a conspiratiei dar ...este o alternativa nu?

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Teorii ale conspiratei tongue laugh

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.03.08

Este o teorie plauzibilă, și în mod evident au ajutat vânzările. Dar nu cred că-mi voi ocupa timpul întrebându-mă dacă sunt sau nu ajutați de Apple.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Cînd Jobs ƶice ca să ții telefonul ăla altfel, adică foarte împotriva naturii, ca să zic așa, sfidînd practic bunul simț (că-și permite, nu?), nu cred că poți presupune că se “mînjește” cu niște hackeri care-i tulbură habitatul ermetic în care e rege…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
szlaeyer - 30 Iunie 2010 08:00 AM

Cînd Jobs ƶice ca să ții telefonul ăla altfel, adică foarte împotriva naturii, ca să zic așa, sfidînd practic bunul simț (că-și permite, nu?), nu cred că poți presupune că se “mînjește” cu niște hackeri care-i tulbură habitatul ermetic în care e rege…

“manjitul” acesta daca este desigur adevarat i-a dublat sau chiar triplat vanzarile la iphone si tocmai datorita acestui lucru poate sa-si “permita” acum sa zica orice ...

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08
Ovidiu D - 30 Iunie 2010 07:47 AM

Este o teorie plauzibilă, și în mod evident au ajutat vânzările. Dar nu cred că-mi voi ocupa timpul întrebându-mă dacă sunt sau nu ajutați de Apple.

Da, stiu. Si virusii sunt scrisi de firmele de sceuritate, Google vrea de fapt binele utilizatorilor, softurile noi sunt scrise in mod intentionat astfel incat sa nu poata rula pe sisteme mai vechi si alte legende urbane similare.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
seb21y - 30 Iunie 2010 08:21 AM
szlaeyer - 30 Iunie 2010 08:00 AM

“manjitul” acesta daca este desigur adevarat i-a dublat sau chiar triplat vanzarile la iphone si tocmai datorita acestui lucru poate sa-si “permita” acum sa zica orice ...

Altu’ care o ia personal… Jailbreak/unlock face concurenta la App Store. Chiar credeti ca Fuhrerul e de acord cu asa ceva? Mai mult, sa le dea bani? Pfft…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

hai sa va zic si eu ceva,am citit pe BBc NEWS ca urmatoru iphone dupa iphone 4 ,va avea CYdia din fabrica si la fel si JB si unlock

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Asa, si tu ai crezut… smile

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

poi nu ai de unde sa sti
,hai ca ma pun sa caut acel reportaj si o sa vil arat ,daca il mai gasesc

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nu prea are sens. la iPhone-ul din prima generatie (spate aluminiu) Apple le vindea cu 199$ sperand sa mai ia de la ATT inca 3-400 la activarea abonamentului. Sute de mii au ajuns in afara US si au fost deblocate. Cati bani a facut Apple din ele? Pai numai costul pieselor (iSuply) era aproape de 199. Deci nimic.
O avea strategie Apple, dar sa vanda fara profit… nu cred.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
huk - 30 Iunie 2010 10:39 AM

nu prea are sens. la iPhone-ul din prima generatie (spate aluminiu) Apple le vindea cu 199$ sperand sa mai ia de la ATT inca 3-400 la activarea abonamentului. Sute de mii au ajuns in afara US si au fost deblocate. Cati bani a facut Apple din ele? Pai numai costul pieselor (iSuply) era aproape de 199. Deci nimic.
O avea strategie Apple, dar sa vanda fara profit… nu cred.

pai tocmai asta e…toate au fost luate de la at&t , activate si apoi vandute peste ocean si deblocate. si acum majoritatea care vin sunt activate cu cartela originala si apoi vandute si deblocate. deci apple ramaine “ingeras” si isi ia si banii de la at&t si mai nou inca o sumedenie de operatori. strategia asta e buna?.....

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

faci confuzie

vorbesc de ifoanele care se cumparau de la Apple Store urmand ca acasa sa le activezi in iTunes la semnarea (electronica) unui contract ATT. Din alea de care am adus si eu in tara. Fara sa ia nimeni nici un contract ATT penrtu ele.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Asta mi se pare o idee prosteasca.
Apple ia 30-40% din vanzarile din appstore.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

1 din 2
1