2 din 2
2
Sondaj
Dev-Team filiala neoficiala Apple?
da 10
nu 13
partial 7
nu ma intereseaza 13
Total voturi: 43
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
iDev-Team sau Dev-Team ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

A. 30% mai exact, din 3 miliarde pana in ianuarie 2010 in 3 ani de activitate. adica aproape 1 miliard $ (astea sunt vanzari, nu profit. nu stim cati oameni aproba aplicatiile si cat costa hostingul si serviciile financiare = billing cards)

B. apple a vandut 50 de milioane ifones * 3-400$ pe unitate profit (direct la factory unlocked sau indirect de la operator) = 15-20 miliarde $ profit net

C. e clar ca vanzarile din appstore sunt doar ca sa intretina sandramaua. si ca e un profit minuscul in comparatie cu cel din hardware.

inainte sa faceti teorii ale conspiratiei, verificati si voi mai intai daca e innorat cerul sau e senin. si ca nu noapte de fapt… LOL

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

da de asta ce ziceti ? :iPhone 4 are un bootrom ce poate fi usor exploatat

Planetbeing, membrul Dev Team care se ocupa cu dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru iPhone 4 folosind un userland exploit descoperit de comex, a anuntat astazi ca bootrom-ul din iPhone 4 poate fi exploatat in asa fel incat solutiile de jailbreak sa functioneze indiferent de firmware-ul instalat in telefon. Practic ar putea face un program de jailbreak pentru iPhone 4 care ar functiona pe orice firmware pentru iPhone 4 fara a fi nevoie sa caute exploit-uri noi dupa fiecare firmware update scos de Apple.
concluzie : noul bootroom de l 3gs este imposibil de facut exploit la el iar cel de iphone4 mai nou poate fi facut exploit ptr orice firmware….c’mooon…incep sa cred din ce in ce mai mult ca am dreptate cu teoria mea:)))

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
huk - 30 Iunie 2010 03:35 PM

A. 30% mai exact, din 3 miliarde pana in ianuarie 2010 in 3 ani de activitate. adica aproape 1 miliard $ (astea sunt vanzari, nu profit. nu stim cati oameni aproba aplicatiile si cat costa hostingul si serviciile financiare = billing cards)

B. apple a vandut 50 de milioane ifones * 3-400$ pe unitate profit (direct la factory unlocked sau indirect de la operator) = 15-20 miliarde $ profit net

C. e clar ca vanzarile din appstore sunt doar ca sa intretina sandramaua. si ca e un profit minuscul in comparatie cu cel din hardware.

inainte sa faceti teorii ale conspiratiei, verificati si voi mai intai daca e innorat cerul sau e senin. si ca nu noapte de fapt… LOL

intotdeauna vremea este imprevizibila asa ca nu te poti baza pe ea smile))))

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
seb21y - 30 Iunie 2010 04:46 PM

da de asta ce ziceti ? :iPhone 4 are un bootrom ce poate fi usor exploatat

Planetbeing, membrul Dev Team care se ocupa cu dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru iPhone 4 folosind un userland exploit descoperit de comex, a anuntat astazi ca bootrom-ul din iPhone 4 poate fi exploatat in asa fel incat solutiile de jailbreak sa functioneze indiferent de firmware-ul instalat in telefon. Practic ar putea face un program de jailbreak pentru iPhone 4 care ar functiona pe orice firmware pentru iPhone 4 fara a fi nevoie sa caute exploit-uri noi dupa fiecare firmware update scos de Apple.
concluzie : noul bootroom de l 3gs este imposibil de facut exploit la el iar cel de iphone4 mai nou poate fi facut exploit ptr orice firmware….c’mooon…incep sa cred din ce in ce mai mult ca am dreptate cu teoria mea:)))

Teoria ta ar putea avea parfum de credibilitate intr-un singur sens: in momentul in care au aparut solutiile de JB, acestea trebuiau ucise pentru a nu sufoca expansiunea exploziva a app store-ului. Odata ce app store-ul a ajuns la o masa critica dincolo de orice concurenta, e clar ca nu mai e un issue. Mai mult, telefoanele JB sunt o arma excelenta impotriva Androidului, care face ravagii in lumea fanilor Open Source, care nu prea pot trai in gradina zoologica a lui Steve. In acest sens, face mult sens pentru Apple sa relaxeze drastic politica de securitate a iPhone-ului, pentru a vedea o crestere dramatica a comunitatii de JB, care va canibaliza, in fapt, vanzarile de Android, nu de iPhone legit. Consumatorii sunt radical diferiti si e posibil ca si Steve sa se fi prins de chestia asta.

In ceea ce priveste faptul ca Apple ar plati / sponsoriza / avea pe payroll Dev Team-ul, mi se pare foarte improbabil si inutil. O teorie (fie ea si a conspiratiei), trebuie sa explice chestiuni pe care altfel nu le putem explica. In cazul asta, nu e nevoie de o asemenea teorie, putem gasi explicatii mult mai pertinente a strategiei de securitate Apple si, de asemenea, a actiunilor Dev Team (care mananca si ei o paine pe chestia asta). Apple poate gestiona lejer situatia prin leak-uri controlate si “erori” de securitate, lasand mai departe (eco)sistemul sa se ocupe de restul.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

totusi nu ti se pare ciudat ca sunt maxim 10 oameni ...IN LUME… care fac chestia asta f bine (jailbreak deblocare) deci este grupul acesta si atit zip in rest nimic…

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
seb21y - 30 Iunie 2010 06:22 PM

totusi nu ti se pare ciudat ca sunt maxim 10 oameni ...IN LUME… care fac chestia asta f bine (jailbreak deblocare) deci este grupul acesta si atit zip in rest nimic…

So? O fi cei care s-au apucat devreme si au ajuns departe. Sau poate ca AAPL prefera sa leak-uie informatii intr-un mediu mai restrans (pe partea de media asa fac). La cum il stiu pe Steve, daca exista o relatie comerciala intre ei, eu as paria ca AAPL primeste, nu plateste. Si e un DACA foarte mare si improbabil…

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Dragos Salageanu - 30 Iunie 2010 06:15 PM

O teorie (fie ea si a conspiratiei), trebuie sa explice chestiuni pe care altfel nu le putem explica. In cazul asta, nu e nevoie de o asemenea teorie, putem gasi explicatii mult mai pertinente a strategiei de securitate Apple si, de asemenea, a actiunilor Dev Team (care mananca si ei o paine pe chestia asta).

Nelegat de acest subiect, mi-a spus cineva acum 2 zile ca daca intr-un domeniu exista o teorie, intotdeauna va exista un grup mic care sa verbalizeze o teorie alternativa; si cu cat teoria de baza e mai probabila si mai sanatoasa, cu atat volumul sonor al celor in minoritate va fi mai mare.
Cred ca e ceva uman sa te intrebi what if? Ne dam si noi cu parerea aici, asta facem pe forum. Eu zic ca e o teorie a conspiratiei slaba, dar prin definitie e numai asa. Asta insa pare foarte slaba raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
duzzfantasi - 30 Iunie 2010 10:16 AM

hai sa va zic si eu ceva,am citit pe BBc NEWS ca urmatoru iphone dupa iphone 4 ,va avea CYdia din fabrica si la fel si JB si unlock

si va fi din adamantium

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

2 din 2
2