PS : Si nu stiu de ce aveti nevoie de SHSH !
Sa fie clar : De SHSH aveti nevoie DOAR atunci cand vreti sa faceti downgrade la iPhone 3GS de la iOS 4 la 3.1.2 sau 3.1.3.
Acum serios, era clar de multa vreme ca GeoHot avea o problema cu toata lumea care cersea cu limba scoasa una sau alta el pe blog ..
Nu a inchis pravalia, doar a tras jaluzelele.
E de inteles oarecum ca vrei sa-ti promovezi blogul, dar cum am dat noi sfaturi gresite? Ai citit macar ca omul are deja 4.0 oficial pe iphone inainte sa postezi tutorialul de JB prin upgrade de la 3.1.2? Ai citit ca nu are SHSH-uri salvate? Lucru care, btw, nu-i asa de irelevant cum spui tu in urmatorul comment, mai ales cand pentru solutia propusa de tine ar avea nevoie de un downgrade la 3.1.2, deci de SHSH-uri.
Ma gandesc serios sa scriu (nu sa-l traduc) si eu un tutorial de jailbreak 4.0 pe 3gs cu bootrom nou, care merge doar daca ai firmware 1.1.4 jailbroken. L-ar ajuta la fel de mult pe Para. E misto sa raspunzi la intrebari fictive atunci cand la cele reale nu stii sa raspunzi.
da
dupa cum si credeam
o sa dureze luni bune de zile pana vom vedea un 3Gs cu bootrom nou JB-uit complet
pe putin zic ca o sa dureze min 6 luni
cum s-a intamplat pana a aparut Spirit
da nu stiu ce sa fac
e frumos iOS4
dar imi lipsesesc mult app cumparate din Cydia
Am presupus ca a tastat aiurea. Oricum, raspunsul e acelasi. No JB:( cum e 4.0.1/4.1 fata de 4.0? vreo diferenta notabila in ce priveste performanta pe un 3gs?