Bucurie mare cu jailbreakme, dar nu uitati ca de fapt e vorba de o mare gaura de securitate.
Pana una alta incercati sa nu deschideti pdf-uri linkuite din MobileSafari pe diverse site-uri.
nu e tabu, e ilegal. nu e nimeni pudic aici, administratorii vor sa nu faca puscarie, atat.
multumim pentru intelegere, suna ca mesajul de la ropotul de on hold, dar asta e adevat. apreciem daca ne lasati sa dormim linistiti noaptea.
Bucurie mare cu jailbreakme, dar nu uitati ca de fapt e vorba de o mare gaura de securitate.
Pana una alta incercati sa nu deschideti pdf-uri linkuite din MobileSafari pe diverse site-uri.
Cu toate ca va urmaresc aprope zilnic de vreun an si ceva, de cand mi-am cumparat un MacBook, pana acum nu am postat niciun mesaj, gasind rezolvarea problemelor mele singur, prin intermediul site-ului acestuia, precum si a celorlate specializate.
Insa acum chiar ca am zbarcit-o!
Astfel, am un iPhone 3 GS cu iOS 3.1.3, cumparat de la niste ordinari - 123GSM, care avea facut jailbreak cu Blackra1n. Astazi am incercat sa-i fac upgrade la 4.0.1 si sa-i fac jailbreak prin JailbreakMe.com, insa ceva nu a fost in regula si nu am putut sa dau “slide to jailbreak”.
Crezand ca este ceva in neregula, fara a ma cauta in alta parte sa vad daca ceea ce fac este bine, am dat “Erase all content and settings” din Settings (stiu, o prostie), iar and l-am conectat la calculator, iTunes mi-a cerut sa introduc cartela SIM a operatorului pe care este blocat telefonul, in speta Orange Franta. Mi-am dat seama, i-am sunat pe cei de la care am cumprat iPhone-l, i-am intrebat daca au o asemenea cartela pentru a reactiva telefonul, iar ei mi-au spus ca ma costa 80 de lei pentru deblocare. Ideea este ca nu am chef sa le mai platesc niciun ban astora, asa ca ma intrebam daca nu cumva mai exista vreo posibilitate sa fac downgrade la os 3.1.3 (cred ca telefonul are bootrom nou si nici nu cred ca am salvat ECID files in Cydia), pentu a-i face apoi jailbreak cu Pwnage Tools, sau de unde as putea face rost de o cartela Orange Franta penru a-l activa si a-i face apoi jailbreak prin jailbreakme.com.
iPhone-ului tau ii trebuie o cartela care sa-l activeze. Treaba asta poate fi facuta cu sim-ul operatorului care a pus in vanzare telefonul, sau cu o cartela ONESIM/Phonebook SIM. ONESIM-ul meu este pe drum. Sper sa o primesc in 2 zile. Mai rezisti?