6 din 9
6
iOS 4 - Jailbreak / Unlock
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05
Tiz - 02 August 2010 12:10 PM

Eu nu mai pot să pun setările pentru internet și MMS. Mi-au dispărut din Setări –> General –> Rețea. Vreo idee ?

Am rezolvat după ce am făcut asta :

1open cydia 

2
add this sourcecydia.xsellize.com

3
download supreme preferences 3.0 from xsellize not from modmyi

4
open winterboard and select sup pref 3.0

5
open setting->sup pref->app->phone->turn cellular data editing on 
 Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vreo solutie de bluetooth tethering mai exista? MyWi vad ca stie doar USB.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Bucurie mare cu jailbreakme, dar nu uitati ca de fapt e vorba de o mare gaura de securitate.
Pana una alta incercati sa nu deschideti pdf-uri linkuite din MobileSafari pe diverse site-uri.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Nu se discuta despre cracaciuni aici!

[ Modificat: 03 August 2010 09:24 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai cine discuta despre “cracaciuni” cum te exprimi tu ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Citez: Hackulous has been on the forefront of iPhone app cracking since it all started two years ago…

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Administrator - 03 August 2010 09:36 PM

Citez: Hackulous has been on the forefront of iPhone app cracking since it all started two years ago…

ok got it, Installous este subiect tabu smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

nu e tabu, e ilegal. nu e nimeni pudic aici, administratorii vor sa nu faca puscarie, atat.
multumim pentru intelegere, suna ca mesajul de la ropotul de on hold, dar asta e adevat. apreciem daca ne lasati sa dormim linistiti noaptea.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Administrator

unlock si pentru iPhone 4: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/27141/#229398

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

O rezolvare partiala cu PDF Loading Warner : http://iclarified.com/entry/index.php?enid=10972

Maclean - 03 August 2010 09:11 PM

Bucurie mare cu jailbreakme, dar nu uitati ca de fapt e vorba de o mare gaura de securitate.
Pana una alta incercati sa nu deschideti pdf-uri linkuite din MobileSafari pe diverse site-uri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Deci se poate până la urma face Jailbreak + Unlock cu 4.0.1 pentru un 3GS care are acum 3.1.2 + Ultrasn0w ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator

Se poate.
Eu am facut asa: update din iTunes la 4.0.1, jailbreak prin jailbreakme.com, unlock cu ultrasn0w din Cydia.
Pe un 3GS cu 3.1.2.

Singura problema a fost ca nu raspundea jailbreakme-ul, banuiesc ca toata lumea e pe el.

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.08.10

Salutare tuturor!

Cu toate ca va urmaresc aprope zilnic de vreun an si ceva, de cand mi-am cumparat un MacBook, pana acum nu am postat niciun mesaj, gasind rezolvarea problemelor mele singur, prin intermediul site-ului acestuia, precum si a celorlate specializate.

Insa acum chiar ca am zbarcit-o!

Astfel, am un iPhone 3 GS cu iOS 3.1.3, cumparat de la niste ordinari - 123GSM, care avea facut jailbreak cu Blackra1n. Astazi am incercat sa-i fac upgrade la 4.0.1 si sa-i fac jailbreak prin JailbreakMe.com, insa ceva nu a fost in regula si nu am putut sa dau “slide to jailbreak”.

Crezand ca este ceva in neregula, fara a ma cauta in alta parte sa vad daca ceea ce fac este bine, am dat “Erase all content and settings” din Settings (stiu, o prostie), iar and l-am conectat la calculator, iTunes mi-a cerut sa introduc cartela SIM a operatorului pe care este blocat telefonul, in speta Orange Franta. Mi-am dat seama, i-am sunat pe cei de la care am cumprat iPhone-l, i-am intrebat daca au o asemenea cartela pentru a reactiva telefonul, iar ei mi-au spus ca ma costa 80 de lei pentru deblocare. Ideea este ca nu am chef sa le mai platesc niciun ban astora, asa ca ma intrebam daca nu cumva mai exista vreo posibilitate sa fac downgrade la os 3.1.3 (cred ca telefonul are bootrom nou si nici nu cred ca am salvat ECID files in Cydia), pentu a-i face apoi jailbreak cu Pwnage Tools, sau de unde as putea face rost de o cartela Orange Franta penru a-l activa si a-i face apoi jailbreak prin jailbreakme.com.

Orice sugestie este binevenita. Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

iPhone-ului tau ii trebuie o cartela care sa-l activeze. Treaba asta poate fi facuta cu sim-ul operatorului care a pus in vanzare telefonul, sau cu o cartela ONESIM/Phonebook SIM. ONESIM-ul meu este pe drum. Sper sa o primesc in 2 zile. Mai rezisti?  cheese

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am auzit ca si cei de la Orange (probabil si de la celelalte retele) au phonebook sim-uri. Merită o incercare.

6 din 9
6