am si eu o intrebare. stiu ca noua metoda functioneaza pt iphone activat. al meu a fost deja activat, are 3.1.3, daca fac update la 4.0.1 mai trebuie sa il activez din nou? intreb deoarece nu sunt acasa acum si ma “mananca” sa fac update , iar sim-ul de O2 e la 900 km distanta adica acasa…
ce ma sfatuiti? stiu ca am mai facut o data update la 4.0 si din cate imi amintesc nu mi-a cerut sa il activez…aveam 3.1.3 insa in momentul respectiv nu era jb pt 4.0 si nici unlock la 3gs.
Am facut rost de doua cartele “blank” de la orange, din alea inca neactivate, nu au semnal si nici inregistrate in retea. Cred ca am sa incerc un pic mai tarziu, si in caz ca nu merge, am sa revin la 3.1.2 pana ajunge cartela de la altero. revin cu detalii :p
Mda…deci cartelele blank neactivate de la orange nu fac treaba. Am sa cer phonebook SIM-uri adevarate (am nevoie si pentru un prieten al carui iphone 4 o sa soseasca in weekend) si pentru mine astept cartela de O2.
Seara placuta tuturor!
Haideti sa va povestesc cum a fost upgrade-ul la iOS 4.0.1 pe un 3GS 16 gb MC model codat pe O2 Anglia
Intru ca in fiecare dimineata pe zaone.ro si vad ca a aparut jailbreak ! Zic gata in sfarsit multitasking nativ . Conectez iPhone-ul la PC ( n-am Mac inca ) intru in iTunes dau update la iOS 4.0.1 , eu il aveam la 3.1.3 facut cu spirit ( asa l-am primit l-am cumparat de pe okazii.ro ) dupa model am aflat ca e de O2 Anglia si mi-am facut rost de sim insa in timpul update-ul il las cu sim-ul de vodafone , termina update-ul zice iPhone will restart bla bla bla . Bine isi da restart si apare ca se sincronizeaza ii dau cancel si vad ca intra direct in meniu (care avea aplicatile muzica o mai avea contactele ) ca si cum ar fi fost activ vede simul insa nu pot sa fac apeluri deoarece era codat . Atunci zic sa intru sa ii fac jailbreak sa instalez ultrasn0w . Fac jailbreak totul merge foarte bine nicio problema l-am sincronizat si cu itunes . Habar n-am ce sa intamplat !
Nu mint nu am un scop ca sa mint ... fix asa s-a intamplat !
Confirm si eu. Aceiasi pasi i-am urmat. E codat tot pe O2 si aveam cartela de digi.mobil in el. Probabil daca e deja activat sare peste partea de activare daca faci update.
Credeam ca phonebook sim-ul este un fel de Yeti: toata lumea a auzit de el dar nimeni nu l-a vazut vreodata.
Am citit pe un forum ca in State nu prea s-ar gasi si nici in Canada.
Maine o sa ma interesez la Orange sa vad daca au asa ceva.
Se poate.
Eu am facut asa: update din iTunes la 4.0.1, jailbreak prin jailbreakme.com, unlock cu ultrasn0w din Cydia.
Pe un 3GS cu 3.1.2.
Singura problema a fost ca nu raspundea jailbreakme-ul, banuiesc ca toata lumea e pe el.
P.S. Sergiu, eu am avut in tot timpul procesului (update/jailbreak/unlock) sim-ul telefonului (O2 UK). Nu stiu daca conteaza, zic unii ca nu, daca telefonul e deja activat.
Dupa ce se face update la 4.0.1 telefonul nu mai trebuie activat.
Eu am sters din Settings toate setarie si contintul iPhone-ului si se pare ca printre ele se aflau si datele privitoare la activare.
Uite ca la mine nu a functionat treaba, si a vrut activare. Ma intreb de ce? Sa fie pentru ca l-am lasat sa se sincronizeze dupa update? Am sa mai incerc o data sa vad care-i treaba
A sosti cartela de la altero, s-a activat instant si am acum 4.0.1 pe el. Acum face jailbreak. Se misca super cu noul firmware!
Respect pentru altero si multumesc pentru incredere!
Se misca chiar foarte bine pe 4.0.1
Multitasking-ul e oarecum enervant am uitat ieri o aplicatie in background nu stiu care si cand am plecat de acasa si am intrat pe 3g mi-a mancat intr-o ora 50 de MB