Cand m am hotarat si eu ca e cazuk sa mi iau un 3gs , merg la orange , surprize , nu mai au pe stoc , habar naare tipu cand mai primesc, si slabe sanse sa mai primeasca 3gs , doar 4!
INtrebarea e cam asa , cand v a aparea iphone 4 la orange???Si va fi oare cu mult mai mare pretul fata de 3gs(100E cu abonamentul de care am nevoie)
Eu cred ca pana la jumatatea lunii Iulie se va face un anunt oficial. Probabil va sosi pana pe 15 August. Pretul cred ca va fi acelasi care l-a avut si 3GS.
Cu iPad-ul este alta poveste. Din cate imi amintesc, nici prima generatie de iPhone nu a fost disponibila la noi. Abia cu iPhone 3G a inceput Orange sa distribuie iPhone in Romania. E posibil asa sa fie si cu iPad, abia cu generatia a doua sa apara si la noi… But who knows?
De aparut sigur apare iPhone 4 la noi lunile astea.
La iPhone 2G a fost clar de la inceput de la Apple ca nu se vinde in afara US. Nu a fost vorba doar de Romania.
La iPad se stie ca se va distribui in Romania (si in alte tari EU dealtfel), doar ca inca nu s-a intamplat.
Asa ca nu mi-as tine rasuflarea pt iPhone 4 prea curand
Azi am sunat la relatii clienti si printre altele am intrebat de iPhone 4 si mi s-a spus ca la jumatatea lunii august va aparea la Orange. ‘om trai si ‘om vedea.
Ce discutii inutile,doar apple si orange au detaliile exacte…
De acord, dar in completare, v-as aduce aminte de discutiile identice de la iPhone 3GS. Tot asa ca poate va aduce la sfarsitul lui august, poate in septembrie, si el era disponibil incepand cu 31 iulie.
Eu unul cred ca pana la 1 august apare cel putin la nivel de preturi + primele cateva bucati(ca intotdeauna prea putine probabil).