2 din 3
2
Cand va fi la orange?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Nu mai cobiti aiurea…in iulie apare si la orange!Putintica rabdare! wink

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Sper sa putem da comanda pe 15 smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

Doamne ajuta! smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Măr
Macuser din: 09.06.10

Din ce am discutat cu un reprezentant Orange zilele trecute:

iPhone 4 ajunge la ei cam spre 1/2, sfarsitul lunii august si NU o sa fie inclus (pentru inceput) in oferta lor curenta de smartphone-uri “My Smartphone”.
O sa fie cam pe la 400e la un abonament mai mare de 20e , obligatoriu pe 2 ani. Din noiembrie-decembrie, spune el, tel. o sa ajunga si in oferta “My Smartphone”,
aici pretul lui scade cam la 200-300e la un abonament mai mic sau egal cu 20e, tot pe 2 ani.

Cam asa crede el ca o sa se desfasoarte promovarea si distribuirea iPhone4 la Orange.

Semnătură 

Stay hungry. Stay foolish.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iRaz28 vorbesti prostii.
3gs acum 2 luni cu abonament < 20e era 470-500e.
Cum crezi tu ca iphone 4 va fi in cateva luni2-300e????
Nici cu mizeria aia de abonament dedicat pentru iPhone (ce nu iti ofera mai nimic) nu e atat.
Sa nu mai spun ca reprezentantii orange habar nu au de ei,mie unu mi-a spus ca microsim-ul are alta frecventa si nu va merge sim-ul decupat,doar cand il lanseaza ei oficial.
Am taiatsaptamana asta 2 sk merg perfect pe iphone 4.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Măr
Macuser din: 09.06.10

Eu doar am zis ce mi-a spus pers. in cauza. Ca nu lucrez eu la Orange sa vb. prostii smile

Semnătură 

Stay hungry. Stay foolish.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Eu am auzit de la cineva tot din orange ca vine luna asta dar va fi NUMAI cu abonament dedicat si cica se va aplica regula aia pe care o aplica si AT&T cu abonamentul vechi de iphone, de reinoire sau ceva de genul…Speram sa ajunga luna asta. nush ce ma fac eu, ca mi-a spus persoana ca nu crede ca il voi putea lua la liber sau la fidelizare macar. confused

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Bai copii lasati zvonurile. Nu stie nimeni in afara de Thierry Millet si Steve Jobs cum va fi cu iPhoneul in tarisoara noastra.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu aveam iphone 4 acum daca nu eram prost si ascultam un reprezentant orange pe care il cunosc.
Am un prieten in franta care a fost saptamana trecuta acasa si am avut placerea sa ii decupez personal 2 sim-uri care au mers perfect.
Daca nu ascultam “sfaturile” reprezentantului de la orange precum ca sim-urile nu merg decupate acum as fi avut si eu iphone 4.
In concluzie,reprezentatii orange sunt prost informati si nu mai cred absolut nimic.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Nu e vorba ca sunt prost informati. Dar nu zice nimeni la reprezentantul de rand ce planuri are Orange Corporate. Mai ales cand e vorba de produse Apple. Intreaba in orice Apple Store cand se va lansa un produs sau ceva asemanator. Fii sigur ca nu va stii nimeni sa-ti raspunda.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.09.09

Are voie Orange sa refuze sa il vanda la pret standard, fara abonament? Sper ca nu. Eu asa vreau sa mi-l iau.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Access Excess - 08 Iulie 2010 01:38 PM

Are voie Orange sa refuze sa il vanda la pret standard, fara abonament? Sper ca nu. Eu asa vreau sa mi-l iau.

Si eu! guy Sa-i fereasca Dumnezeu!!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu se vinde la pret standard.
Nici 3g nici 3gs nu aveau pe stoc la pret standard smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
boboc - 09 Iulie 2010 08:50 AM

Nu se vinde la pret standard.
Nici 3g nici 3gs nu aveau pe stoc la pret standard smile

Access….adu-mi aminte sa-l batem pe boboc, daca nu se vinde si la liber i-phone 4!...macar pt optimismul cu care a spus-o! angry

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai nu mai visati degeaba…

Semnătură 

2 din 3
2