Ipod nano 8Gb nelamurile
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.07.10

Hello all , vroiam sa va intreb , am un ipod nano 8gb ultima generatie , si am un usb charger care arata ca ala original , dar nu este , vroiam sa va intreb , daca se poate strica ipodu ? l-am folosit de cateva ori vad ca merge ok , ipodu il vede , incarca , fara probleme , dar vreau sa va intreb daca se poate intampla ceva ? si cam cat costa un charger original ? Va multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Incarcatorii third party sunt stas, nu ar trebui sa ai probleme, mai ales daca este produs de o firma cu nume (Philips, Belkin etc)

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

folosesc un incarcator auto pentru iPhone de 2 ani…e chinezesc..
folosesc un cablu USB pentru iPhone de 3 ani…e chinezesc…
au fost facute pe vapor…sunt No Name…nu s-a stricat nimic…(nici iPhone-ul,nici cablu/incarcatorul)
btw,mai repede s-a stricat cablu original USB care a venit cu iPhone-ul

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Deci incarcatoru asta care il am nu este original sau de firma , arata exact la fel nu scrie nimic pe el , are si insemnele care le are cel original , si ma gandeam ca nu cumva sa se strice ipodu ca este nou . Se incarca destul de repede daca am bateria 80% si il tin 30 - 50 min se face full , dar daca ma uit la un film din 100% ajunge cam la 80% sau daca ascult muzica o ora o ora jumate din 100% se duce la 80% si de aceea ma gandeam ca incarcatorul sa nu fie bun , dar totul obs ca este ok , il recunoaste nu are probleme etc , am mai vazut pe niste forumuri ca unii vorbeau despre incarcator , si la un momentdat a zis ca schimba singur muzica , era mai ciudat , si a zis ca e de la incarcator , si de aceea ma gandeam sa nu patesc si eu raspberry . Va multumesc pentru ajutor , mai astept pareri , sa “Dorm” si eu linistit , o seara buna

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

UP pls , need some more info

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

dude..wtf ?!
ce dracu sa pateasca. foloseste-l numa ca de aia l-ai luat, in 2 ani va fi vechitura si pana atunci iti garantez eu ca nu se strica daca il incarci cu chinezari !

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

‹‹ ArtWork      iPod Touch 4 ››