Am incercat, ca de obicei, sa deschid Microsoft Word si PowerPoint.
In moment ce programul cauta “sa optimizeze fonturile”, apare un mesaj conform caruia Fontul Helvetica este corupt si ar trebui inlaturat. Ii dau OK, dar mesajul se repeta identic de circa 15 ori, indicand alte fonturi corupte care ar trebui inlaturate.
Ce poate sa provoace aceste mesaje si cum pot sa rezolv problema?
Pot alte aplicatii sa “corupa” fonturi deja instalate?
Multumesc!
In moment ce programul cauta “sa optimizeze fonturile”, apare un mesaj conform caruia Fontul Helvetica este corupt si ar trebui inlaturat. Ii dau OK, dar mesajul se repeta identic de circa 15 ori, indicand alte fonturi corupte care ar trebui inlaturate.
Multumesc!
Este un mesaj ciudat pe care nu l-am întîlnit niciodată în forma descrisă de tine. Font Book validează fonturile? (e o comandă acolo). Poate ar fi bine să dai Repair Permissions din disk Utility și apoi să vezi dacă reapare mesagiul.
Multumesc!
MSW lucraza si el cu cahe-uri. Si e foarte sensibil. Downloadeaza un program care sa curete cache-urile si font cache. Onyx, Tiger Cache Cleaner, Font Fingler. Cel mai bun e, insa, Linotype Font Explorer! E si manager de fonturi, si inca unul de nota 9!
Ziua buna. Cand m-am conectat la net (MacBook, Tiger, MS Office 2004 for mac), macul a inceput sa descarce de capul lui de la Dumnezeu stie ce adresa un fisier cu extensia .cat. Nu m-a inrebat nimeni daca vreau sau vreun mesaj, ceva… Crezand ca totusi e un update am incercat sa-l deschid dar macul m-a intrebat cu ce aplicatie, nerecunoscandu-l. Stiam ca macul nu prea are initiative de capul lui. Poate cineva sa ma lamureasca ce e cu ciudatenia asta? Am incercat sa atasez fisierul dar forumul nu permite acea extensie.
Multumesc de ajutor.
Off, stiam, dar nu mai sunt sigur. E vreun catalog de-al lui MS.
Ar fi bine sa ai LittleSnitch, e un firewall mic si simplu, care iti spune cine si unde vrea sa se conecteze (doar din Mac catre exterior). E foarte util.
Multumesc frumos. Fiindca nu ma pricep prea bine, intrebam ca sa nu fac vreo prostie cu downloadul respectiv. Ca doar scria microsoft pe el. I-am dat cancel si traiesc in continuare vesel cu mac.