M-am apucat sa eliberez un pic chestiile inutile de prin casa si am gasit 3 x PowerMac G3 B&W incomplete. Doua sunt normale la 350MHz iar unu’ la 400MHz [1MB cache, sistemul era G3 Server].
Sunt murdare [au stat in subsol] si contin doar:
- Carcasa completa, cu sursa originala, ventilatorul mare
- Placa de baza cu procesor dupa cum le-am trecut mai sus
- CD-Rom original 24x IDE
- ceva cabluri
- cel la 400 are si un mic controller SCSI pe PCI
Le mai trebuie RAM, HDD si o placa video si sunt ok. Cred ca si bateriile ar trebui schimbate.
Nu le-am testat, dar am luat unul la 400 la nimereala [au fost mai multe] si mi-a mers din prima. L-am facut pentru mine cu 4x256 PC133, 120GB IDE, DVDRW si o placa ATi si ruleaza 10.4.11 mult mai bine decat ma asteptam…
Singura conditie este sa veniti sa le luati, in zona Vitan [Stadionul Olimpia].
Wow, nu ma asteptam sa gasesc asa ceva pe donatii :D
Daca mai sunt disponibile as dori si eu macar unul pentru un prieten pe care incerc sa il trec pe mac de ceva vreme dar nu e foarte convins si, daca se poate, unul pentru mine.
Sa revin maine cu un tel pentru disponibilitate ?
Pai, esti primul care s-a anuntat, deci sunt disponibile si te astept maine cu un telefon sa vedem cum facem. Eu trebuie sa scap de ele ca sunt incomplete si murdare :D
Repet, nu garantez functionalitatea, dar exemplarul luat la nimereala a mers brici. Plus ca trebuie timp si nervi ca sa-l desfaci si sa-l cureti cum trebuie…
Daca mai ai din ele vreau si eu unul te rog!:)
De mult vroiam unul dar nu am reusit sa gasesc…
Pot veni sa il iau cat de repede vrei;)
Sunt din Bucuresti - 0745.197.703
Wow, nu ma asteptam sa se inghesuie lumea la ele… Am cautat o placa video pentru unu de-asta de mi-a pierit chefu’.
Momentan sunt adjudecate toate. vromeo m-a sunat si a zis ca vine in seara asta sa ia doua si m-a mai sunat cineva pentru ultimul. Am lasat si numarul de telefon pentru ca nu stau legat ombilical de calculator si in cursul zilei e mai usor cu telefonu’...
Daca se razgandesc cumva baietii, va anunt si continuam in ordinea in care v-ati anuntat [adica inca 6 persoane !?]
Eu am renuntat din cauza lipsei placii video…
Urmatorului sa ii fie cu noroc;)
cherwally - 06 Iulie 2010 03:53 PM
Daca mai ai din ele vreau si eu unul te rog!:)
De mult vroiam unul dar nu am reusit sa gasesc…
Pot veni sa il iau cat de repede vrei;)
Sunt din Bucuresti - 0745.197.703