Tempoul si tonalitatea samplingurilor din Garage Band
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Stie cineva unde pot gasi aceste informatii despre loops-urile din Garageband?
Am copiat AIFF-urile, le-am convertit in WAV, insa informatiile despre tempo si key (tonalitate) se pare ca sunt in alta parte.

Stie cineva unde?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

In Applications/Utilities tra sa ai aplicatie numita Apple Loops Utility (sau Soundtrack Loop Utility in unele cazuri, nu conteaza care o ai, fac acelasi lucru amandoua).
Deschizi aiffu in iel si o sa ai tate informatile legate de acel loop. Ba chiar le poti schimba etc, si
asta nu se refera numa la informatii, poti schimba senzitivitatea la tranzienti etc.
Pe de alta parte, daca le salvezi ca wav-uri cu vreun alt program, isi pierd flexibilitatea ce le caracterizeaza ca apple loopuri. Nu vad de ce ai face asta, mai ales ca, chiar si sub Windows, orice program de audio citeste aiffuri.
Succes.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Soundtrack Loop Utility nu ma ajuta prea mult.

In cazul in care cei carora le-am facut o copie a loops-urilor vor sa aibe si informatiile despre tempo, tonalitate, timpi etc, vor trebui sa le culeaga manual. cheese

Sunetele au fost facute toate wav pt ca asa au vrut. In felul asta si-au pierdut toate datele pe care speram sa le regasesc undeva sub forma de lista. Se pare ca nu exista o asemenea lista.
Am incercat sa le explic dar nu au vrut sa ma asculte, le-am spus sa-si cumpere un mac si nu vor…. sa fie sanatosi

Multumesc mult!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

In cazu librariilor profesionale, exista si versiuni wav “acidized” si rex2. In cazu acestora se pastreaza informatia legata de tempo. Deci daca au astfel de librarii sa foloseasca pur si simplu versiunile respective in locul apple loop-urilor.