Transferare contactelor din hotmail spre gmail.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

Dupa odisea inca in curs de desfasorare privind topicul dezpre hotmail, yahoo si mail.app am vrut sa incerc sa transfer contactelo de la hotmail la gmail urmarind un fel de tutorial ale g mail. Tot a mers normal pina cind nu a trebuit sa selectez o voce de la appleworks de care menul nu permite, in engleza trebuie sa suni ca un fel de “special sau specially past” si nu merge. Acolo zice de copiat lista de contacte slecatre tot si de incleiet pe tabele de calcul la patratelul A1, in menu specially past (incolla speciale in appleworks italian) este dar nu e selectabil, adic e in umbra.Fiind acest problema legat numai de “copacile nostri de mar” cred ca cineva puote sa-mi zica ce am gresit. Instructiile sunt in orice limba la gmail, la dreapta de impostatii (nu stiu cum in romana).

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pai e simplu si fara speranta in acelasi timp. Gmail importa contactele din fisiere standard, CSV (Comma Separated Values).
Pe de alta parte MIcrosoft (FUCK them!) nu au facut functie de export al contactelor, ca oricare alt provider de mail.

Deci, nu-ti ramane decat sa le salvezi pe hartie, sa le bagi manual, sau sa trimiti email catre toti anuntandu-i ca ai o noua adresa, de pe hotmail, si cand iti raspund pe gmail, ii bagi in address bookul de acolo. Altfel nu stiu cum s-ar putea face.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06
huk - 02 Septembrie 2006 04:36 PM

Pai e simplu si fara speranta in acelasi timp. Gmail importa contactele din fisiere standard, CSV (Comma Separated Values).
Pe de alta parte MIcrosoft (FUCK them!) nu au facut functie de export al contactelor, ca oricare alt provider de mail.

Deci, nu-ti ramane decat sa le salvezi pe hartie, sa le bagi manual, sau sa trimiti email catre toti anuntandu-i ca ai o noua adresa, de pe hotmail, si cand iti raspund pe gmail, ii bagi in address bookul de acolo. Altfel nu stiu cum s-ar putea face.

Da, si asa sa fac.
Pur si simplu acolo a fost ca sa putea de salvat tot pe foia de calcul ale appkleworks dupa instructiile ale gmailului, dar la pasaj de “incleiere speciala” acest menu este dar nu fiinteaza, dar de fapt intotdeauna trebuiesc sa informez toti de la mail list al meu, asa ca asa intradavar e mai bine. Ciao si multumesc.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9