Reparare Safari fara Restore
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.04.08

S-a tulburat Safari.Nu mai vrea,sta 2-3 secunde si se inchide.In safe mode vrea.Am facut tot ce se putea ,golire cache,history,cookies.Am vazut undeva in Cydia cum ca daca instalezi un plugin si iti face probleme dai urmatoarea comanda din terminal sau SSH ca root : Idid -s/Applications/MobileSafari.app/MobileSafari.
Am facut ssh . ,apoi alpine ,preluat legatura device-ului in terminal
In terminal spune ca aceasta comanda nu exista Idid, aveti idee ce comanda trebuie sa execut in terminal sa restaurez safari fara restore?
Os 4.0.
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

mai bine gandeste-te ce ai instalat inainte sa faca figuri si dezinstaleaza acea aplicatie sau plugin.

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am intrat pe un fel de forum de discutii care avea foarte multe reply lungi si dupa ce citisem cam 30% pe mac ,am zis sa continui pe safari in asta mic,si am derulat pana unde ramasesem ....si a crapat.Nu e vorba de nici un plugin instalat ,asta cu comanda Idid am gasit incercand sa vad cum pot repara si fiecare aplicatie e cu treaba ei,se instaleaza separat si nu ataca safari,altfel nu ii dadeau accept pe appstore.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

ma refeream la aplicatie din cydia smile...din moment ce ai intrat prinssh in sistem logic ai jailbreak .eventual incearca un hard reset power si home apasate in acelasi timp pana se inchide.

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

ma refeream la aplicatie din cydia smile...din moment ce ai intrat prin ssh in sistem logic ai jailbreak .eventual incearca un hard reset power si home apasate in acelasi timp pana se inchide.

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu vrea nici cu asta.Alte solutii?