ieri vb cu un amic ce ma poate rezolva cu niste tricouri personalizate Apple si azi, rasfoind forumul, am vazut ca s-a discutat si aici despre asa ceva insa thread-ul a fost inchis. ca atare deschid unul nou si sper sa nu fie nici o problema. eventual poate fi mutat de catre tudor acolo unde crede de cuviinta.
problema e in felul urmator. va pot pune in legatura cu amicul meu si sa comandam ABSOLUT TOT ce dorim. de la tricouri pana la ... saltele de plaja…ciorapi si chiloti (murdari sau curati) ... pixuri si forfecutze de unghii… zaruri de pus la oglinda retrovizoare si brelocuri ... toate personalizate Apple. in functie de obiect, de cantitate si nu in ultimul rand de dorinta noastra, personalizarea poate fi prin metoda termica, serigrafie ... si inca intr-un fel dar am uitat…o chestie tare desteapta, tot cu cerneala…
momentan pe mine ma intereseaza doar un tricou si am inteles ca pretul lui variaza si in functie de tipul tricoului: subtire, gros, mediu ... pretul ajungand la un maxim de 5eur cu tot cu personalizare.
in concluzie, daca se doreste, se poate face o lista cu ce vrea fiecare si dam comanda. la datele tehnice de executie nu ma prea pricep asa ca pot da cuiva nr amicului meu pt a avea discutii lamuritoare. amicul meu este in buc si ar fi foarte usor de stabilit o intalnire. firma lui are cel mai bun raport calitate-pret privind materialele promotionale de pe piata romaneasca si lucreaza cu multe agentii de publicitate, de PR, edituri etc….
NU E RECLAMA! toata lumea poate avea de castigat din asta. pana se va arata cineva intereat si pana se vor stabili cat de cat unele lucruri, sper ca sapt viitoare sa va pot oferi o lista exacta cu diverse produse si costuri. va reamintesc ca pretul este influentat, in primul rand, de cantitate. eu am sa-i cer niste costuri pt diverse produse la o cantitate de 50bucati. daca se doreste pt o cantitate, fine with me. imi spuneti si .. rezolvam.
tricourile sunt asemanatoare cu cele de la http://www.bestial.ro
mi-am luat multe tricouri de la ei anul asta iar fratele meu isi cumpara cam de 3 ani. un astfel de tricou “tine” cam 2 ani fara sa se largeasca la guler sau sa inceapa sa se albeasca.
pe sistemul “ace, brice si carice” si pt a ne putea face o idee despre ce obiecte putem cumpara si personaliza va recomand sa rasfoiti acest site http://www.promotiontops.de/EN/ putem comanda si personaliza orice produs de pe acest site.
dupa cum v-am spus, sapt asta am sa primesc un pret informativ pt 50 de tricouri negre personalizate cu marul alb pe fata-mijloc. pretul va fi unul mediu, ca sa zic asa. in fctie de tipul de tricou si de modalitatea de personalizare, pretul poate creste sau sa scada.
ma gandesc ca am putea comanda o serie de produse si apoi sa le vindem iar din profitul obtinut sa acoperim diverse costuri: de intretinere a siteului, de finantare a activitatilor comunitatii macuser etc…
propun sa incropim o lista cu ce produse se doresc, sa stabilim niste cantitati si sa vedem cat ne costa.
am obtinut si un pret. pt o comanda de 50 de bucati de tricouri negre personalizate prin imprimare termica sau serigrafie, cu marul alb pe piept, ajunge la 30ron bucata. pretul scade in functie de nr de bucati comandate. tricoul este acesta http://www.promotiontops.de/EN/?Page=Product&ArtNo=1011125 si am inteles ca este de calitate buna. tot la pretul asta se pot lua si niste tricouri cu gulerul in “V”. pt un tricou ceva mai gros sau model polo costa cca 50ron bucata.
am cerut cateva detalii despre imprimare dar nu ma pricep f tare. se pare ca la transfer termic trebuie avut grija la ce temperatura se spala si sa nu fie calcat pe fata pe partea unde este imaginea.