Sunt faine, dar eu nu inteleg de ce se insista asa de mult pe facetime ... nu ca si cum nu exista si acum cativa ani. Adica, da ... era 3g based si se misca mai urat, dar sincer nici nu stiu cata lume chiar foloseste asa ceva. Sincer nici nu-mi mai aduc aminte cand am facut ultima conferinta pe skype cu webcam…
Maybe it’s just me…
Pai tocmai, ca 3g videocall exista de ani buni si nimeni nu prea foloseste.
Ei vin cu reclamele astea sa ne zica oameni buni, ia uitati ce puteti face de fapt si voi nu stiati ..
Considera ca lumea si-a format o parere mai degraba despre limitarile existente mai degraba decat despre posibilitati.
Si scena cu surdomutii care vorbeau prin semne in reclama originala tine tot de acelasi registru.
Apple nu e genul de firma care sa ofere aici un produs, colo un serviciu, ci totul se leaga.
Probabil ca inca nu este foarte evident in ce fel se leaga FaceTime de restul serviciilor Apple, dar cred ca e gandit bine dinainte.
Pai Video-Call peste 3G are o rezoluție în jur de 176×144 și maxim 10 FPS. Și ai nevoie de opțiuni speciale la abonamentul de telefon ca să meargă și nu știu dacă merge intre două rețele diferite de telefonie.
Comparând cu ~640x480 și un FPS uman la FaceTime și utilizare foarte simplă ...
Video-Call pe 3G nu a prins din același motiv din care mutomobilele nu au prins la public în anii 1900 decât după ce s-au inventat cabina acoperită și volanul. Pâna atuncea, doar entuziaștii le foloseau. iPhone 4 = Ford model T, dar și cu opțune de vopsea albă
In principiu Apple o implementat Video-Call pentru ca in USA acuma e o necesitate foarte mare….toata lumea il foloseste….
iar in Europa nu prea sunt multi interesati de video-call.
@psergiu video-call nu mergea intre 2 retele diferite…trebuia sa fii pe acceasi retea si persoana pe care vrei sa o suni sa aiba un telefon cu video-call sau video-call capabil, chiar daca nu avea 2 camere.
oricum eu nu prea vad un mare folos la video-call pentru ca in acest moment inca sunt prea multe restrictii. telefoane capabile de video-call, acceasi retea (sa nu uitam tara), rezolutie naspa si optiune speciala, etc.
pana in momentul cand vor folosi toti acceasi tehnologie sau macar sa fie compatibile toate sincer nu prea cred ca va iesi ceva bun din video-call.
pana atunci exista Skype. )