salut. Am un 3g jb/ul cu 4.0 pe el si de curand am facut rost de cateva simuri orange cu care am incercat sa intru pe net. Din pacate, dupa activarea extraoptiunii de 1 sapt internet gratis, nu m-am putut conecta. Am primit mesaj de la ei ca trebuie sa fac setarile de internet pe telefon de pe siteul lor (cand am incercat acolo a spus ca nu exista setari automate pt telefonul selectat). Am cautat si pe net o rezolvare si am gasit cateva solutii de genul :
Setarile in telefon se fac din meniu: Settings -> General -> Network -> Edge
Aici trebuie sa completati urmatoarele campuri:
APN: internet
Username: Internet
Password: Orange
Doar ca in meniul Settings -> General -> Network -> nu am edge…am 3g on/off cellular data on/off data roaming on/off internet tethering on/off si configurare vpn(unde am incercat eu sa completez cateva campuri…dar fara reusite)
Ma poate ajuta cineva cu un tutorial/idei cum sa fac sa mearga netul ?
Formeaza 411 de pe iPhone -> serviciul clienti Orange. Nici la mine nu apar alte optiuni ca la tine, internetul insa merge perfect. Eu nu am setat niciodata nimic, asta-i clar, si am facut o groaza de restore-uri si factory reset-uri.
Incearca ce e scris aici de mine. Dupa upgrade la 4.0 am ramas fara internet (Orange) si, urmand pasii de acolo, am rezolvat-o. Cei de la Orange mi-au sugerat sa aduc telefonul in service..
Incearca ce e scris aici de mine. Dupa upgrade la 4.0 am ramas fara internet (Orange) si, urmand pasii de acolo, am rezolvat-o. Cei de la Orange mi-au sugerat sa aduc telefonul in service..
Am vorbit cu cei de la Orange si surpriza, desi am cel mai bun abonament pe firma nu mai pot sa folosesc internetul de 2 zile caci: Orange nu suporta OS4. WTF asta e noua, mi-au zis sa duc telefonul in service sa imi faca revert la os3.
Asta e vrajeala. N-are nimic internetul cu OS 4. Nu-l du in service. Da-i un restore, da-i reset to factory settings…n-are de ce sa nu mearga.
Am facut tot, nu merge. Am vorbit de 5 ori cu ei azi, m-am dus la magazin la orange si nimic, ridica din umeri, parca sunt tampiti toti. Le-am zis ca e apn resetat dar se uita ca la banane la iphone.
PS: nu pot sa ma dus sa intalez acea aplicatie de la benm pentru ca pe wlan nu merge internet decat 3 secunde dupa care cade reteaua. Am uitat sa plecizez, iphone 3gs cu update de pe itunes, no JB.
PS: nu pot sa ma dus sa intalez acea aplicatie de la benm pentru ca pe wlan nu merge internet decat 3 secunde dupa care cade reteaua. Am uitat sa plecizez, iphone 3gs cu update de pe itunes, no JB.
Ok, am reusit sa il fac sa mearga. Folositi BenMat help si setati asa:
Carrier: Orange
Usser: nu completati
Pass: nu completati
Ok, am reusit sa il fac sa mearga. Folositi BenMat help si setati asa:
Carrier: Orange
Usser: nu completati
Pass: nu completati
am intrat acolo pe site…si spune
Were currently updating the backend. Please try again in a few hours. Also stay tuned for upcoming updates for iOS 4.x.
mesajul asta dureaza deja de 1 zi….ce ma fac…. ? aveti cumva programelul careva? :(
Asa am patit si eu cu 3GS-ul meu si iOS 4. Prostii de la Orange mi-au zis sa fac downgrade la 3. Ce cretini!
Dupa ce l-am facut singur cu iPhone Configuration Utility i-am sunat si le-am zis cum sa faca. Mi-au multumit.
Dar vad ca nu au invatat. Normal ar fi fost sa generalizeze solutia si sa o spuna la alti clienti. Dar asa se intampla in companiile mari cu conducere si organizare caca.
Si tu poti sa-ti instalezi PdaNet din Cydia, care iti transforma iphone-ul in router wireless si sa ignori ce zice Orange. Tu dai banii pe abonament cu net nelimitat, ma gandesc ca e de bun simt sa il poti folosi cum vrei
pai exact , asta nu inteleg io oricum fac trafic, ca-l fac ca si modem sau pe telefon, ce-i doare pe ei ?
Doar sa te taxeze 5 euro lunar , de ex la Vodafone poti folosi tetheringu fara nici un ban in plus, ceea ce mi se pare normal.