dupa cum am spus e vorba de 2 tf si ambele au setat la “nr propriu” 3788862000 care se pare ca nu ar fi bun.
sper sa fie doar un incident minor, o greseala ce tine de faptul ca e un tf nou pe piata….
poate incerc sa le gasesc eu scuze….
TREBUIE sa fie acel numar, deoarece permite provizionarea automata a telefonului in momentul cand e activat in centrala.
nu stiu unde, la ce sectiune, am precizat ca s-a rezolvat problema. a trebuit sa ajung cu ambele tf la reprezentanta zapp si le-au conectat la un calc si nustiuce le-a facut flacaul ala si le-a activat. nu au vrut sa spuna ce s-a intamplat.
Am o intrebare, si sper ca puteti sa ma ajut. Am folososit Z2020 pentru doi saptamanii si am reusit sa foleste, si a mers bine. Dar chiar acum cand dai drumul la connect, si vad ca este conecat, si vad en “Network” este pe verde, dar cand deschis Safari nu merge. Adica, cand vreau sa deschis alt pagina nu sa deschide. Toate a fost instalat correct dar habar-nam ce intemplat, am cumparat alt card pentru 40 ore, cu noa parola, si tot nu a mers. Cineva a avut acelasi probleme? Singurul lucru ca intemplat, care pot sa cred a affectat internetul a fost cand am focut alt connecize cu o airport cu o LAN, dar en experienca mea n-am crezut aceasta pot sa fie probleme.
——nou informantie
carte de manual este incorrect en parea mea, solutie de problema mea a fost ca am trebuiet sa nu apasats pe “Use TCP compression” din cand en cand, nu stiu, nu merge cand este selectat.
Fratilor, cum sa conecteaza Z020 ca ma chinui cu iel aicea si nu pricep nimica din topicu asta. Nu ma pricep la scripturi etc.
Sa poate explica si mai pe intelesu tuturor?
Multam fain.
Tudore io m-am uitat in manualu de la z020 de-acolo.
N-am gasit nimic pe subiectu osx, numa windows.
Am omis oare io ceva? N-as crede. Ii un singur manual acolo.
Salut, si eu am aceeasi problema, cu z020. pana acum am folosit z010, care pe Tiger a mers din prima. Nu ma pricep la scripturi, am rulat in terminal scriptul pe care l-am gasit aici pe site, dar nu am gasit nici un anydata in scripturile de modem. Puteti va rog sa ma ajutati. Am un PB G4 de 12’‘. Multumesc
Tudore io m-am uitat in manualu de la z020 de-acolo.
N-am gasit nimic pe subiectu osx, numa windows.
Am omis oare io ceva? N-as crede. Ii un singur manual acolo.
Multumesc “dacu”, pentru link, dar nu am de ales. Firma la care lucrez are contract cu astia de la zapp, iar astia ne-au schimbat z 010 cu minunile astea rosii de z 020. Pe care ne-au lasat sa le instalam, bineinteles daca putem! Revin cu rugamintea: poate cineva babeste sa-mi explice cum se instaleaza un z 020 pe un PB G4, cu tiger ultima versiune pe el?
Multumesc frumos.
cred ca m-am tampit de tot…sau o fi de la cadura! mi-am reinstalat OS-ul ca sa vad pe ce-i poate pielea lu’ iBackup ala si acuma nu reusesc sa-mi fac setarile pt a ma da pe net cu zapp prin LG z525i ... parca mi-a luat dzeu mintile…stiu ca am trimis altora toate driverele, toate indicatiile..si totul a fost ok dar acuma parca au intrat in pamant. nu stiu unde am pus drivrele si ce setari tre sa fac.