2 din 2
2
Extensii Safari
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

clicktoflash (extensie) face acealsi lucru si inca multe in plus.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator

Imi place Ultimate Status Bar. Poti ascunde status bar-ul ala lung si sa apara ceva doar cand esti peste un link.
De ce? Pentru ca urasc sa dau click in neant, sa cred ca ma duc pe un forum dar de fapt sa fie un addoubleclick.something. Si pentru ca desi are 15 pixeli inaltime, urasc sa-mi ocupe 15000 pixeli (suprafata) de ecran. (echivalentul patratului atasat)

Bonus, extinde linkurile scurtate, ca sa stii unde te invita altii sa mergi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

a apărut un nou update la safari
atenție, s-ar putea ca unele extensii sau plugin-uri să necesite la rândul lor update
wink

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

Do Not Track Plus
http://www.abine.com/dntdetail.php

si nu te mai socoteste nimeni pe raboj cu toate datele tale (de computer sau personale)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
huk - 11 Februarie 2012 12:35 AM

Do Not Track Plus

si nu te mai socoteste nimeni pe raboj cu toate datele tale (de computer sau personale)

Foarte utilă,am instalat acum. Mersi de pont.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, e bun. Dar nu blocati Google Analytics, sa ne mai jucam si noi cu statisticile smile.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
huk - 11 Februarie 2012 12:35 AM

Do Not Track Plus

+1

(trecem naibii și noi la IPBoard ca să plusăm și noi la reputație și să ne dăm de pe iDivaisuri cu ajutoru’ lu Tapatalk????
și-ar mai fi jdemii de alte avantaje da’ nu le enumăr acilea)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

2 din 2
2