Precum am scris in alt subiect, eu cu ambele iPhone-uri am probleme si cu softul nativ. Asteptam o remediere a acestor deficiente. :(
Cred ca mai avem de asteptat.
Daca Apple are ceva in cap, va lasa jailbreak-urile cat mai la liber (adica sa mimeze ca nu sunt de acord). App Store-ul nu mai poate fi amenintat de chestii gen Cydia, in schimb iPhoanele jailbreakuite pot hali niste vanzari de Android…
Tocmai am facut update la 3G-ul meu… Nu ma pot pronunta inca daca se misca mai bine acum, dar ceea ce pot observa e ca bara de semnal orange care inainte era intotdeauna la 5 liniute, acum se tot “misca” intre 2-3-4 liniute… Butonez acum sa vad daca pot confirma si eu o imbunatatire dupa update. Desi nici la iOS 4.0 nu puteam sa ma plang…
Se misca la fel ca si la ios 4.0 si 3.1.3… nu am observat nicio imbunatatire… cel putin la aparatul meu…
Ceea ce am observat insa dupa update-ul la 4.0 (si speram ca se va rezolva prin 4.0.1) este ca pozele facute cu aplicatia iphone-ului ies blurry… Stiu ca multi au avut probleme cu pozele care existau deja pe iPhone si ca dupa update pareau incetosate si ca s-a rezolvat cu sync din iTunes… Eu observ insa ca pozele noi ies blurry in comparatie cu cele facute pe iOS 3.1.3… Am incercat si alte aplicatii foto si tot la fel… pozele vechi facute in aceleasi conditii sunt ok iar cele noi sunt usor blurry… Anyway nu ma deranjeaza ffffff tare pt ca oricum daca vreau poze ca lumea folosesc camera foto digitala
Confirm si eu, parca se misca mai decent pe 3G, intr-adevar. Cat despre barele de semnal, am ramas cu 4 din 5 si uneori doar cu 3, ceea ce inainte nu se intampla sub nici o forma in centrul Bucurestiului.
Acelasi procedeu ca si la update 4.0. Se face update din ITunes la 4.0.1 prima data, apoi merge rulat redsn0w. Atentie, redsn0w trebuie indreptat inspre IPSW-ul 4.0, nu inspre 4.0.1!!!!