iPhone 3G iOS4 downgrade to 3.1.3
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.12.05

Salut, sunt nou in lumea iPhone, mi-am dorit foarte mult unul dupa ce am avut iPod Video foarte mult timp, si am facut un jailbreak la un service unde mi-a pus iOS4, merge destul de greu si vreau sa fac downgrade la 3.1.3, ma puteti ajuta cumva ? Multumesc.

Semnătură 

A proudly iPod owner….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

4.0.1 merge chiar f bine smile
Incearca wink

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

si eu am facut downgrade si acum pot spune ca iphone-ul meu e din nou functional.
ai un tutorial complet -from-ios-4-to-ios-313”]aici

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.06.09

Si eu sunt de acord cu Aetherius. Fa update-ul. Merge mult mai bine dupa update-ul de alaltaieri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

daca tot ai 4.0 poti incerca update-ul.daca tot nu esti multumit poti dace downgrade.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc boboc pentru link, si dupa update-ul nu se misca ca pe 3.1.3 ... alta viata… ms mult de ajutor !

Semnătură 

A proudly iPod owner….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Dar daca am un iPhone cu jailbreak, daca ii fac downgrade sau update se modifica ceva, adica dispare jailbreak-ul ?

Semnătură 

A proudly iPod owner….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Am facut si eu downgrade la 3.1.3 pe 3GS si a mers fara probleme. Motivul este ca am nevoie de iGo pentru cateva zile.
JB cu Spirit nu a mers din prima… a doua incercare a fost insa cu succes. Ma bucur sa revad sbsettings si iGo…

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.03.09

confirm si eu ca un 3G cu iOS 4.0.1 se misca decent.

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lend of Ciois
Macuser din: 13.06.09

Cum se misca 4.01 pe iPhone 3G fata de 4.0 ?
Se poate face downgrade de la 4.01 la 3.1.3 sau 3.1.2 ? de la 4.0 stiu ca se poate.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: botosani
Macuser din: 30.09.08

deci sa inteleg ca 4.0.1 pe 3G e ok?  că 4.0 m-a scos din minți… sau mai bine rămîn pe 3.1.3?

Semnătură 

21,5” iMac, i3 3,06GHz, 8GB ram, ATI Radeon HD 4670

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Mie imi place ca pe 4.0 si pe 4.0.1 pot sa dezactivez datele celulare,pe 3.1.3 nu merge si se conecteaza singur ca nebunu la net chiar daca nu ai MB inclusi,eu sunt pe cartela prepay si imi convine sa pot dezactiva.Se misca acceptabil,parca 3.1.3 se misca un pic mai repede,acum fiecare are parerea lui.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

salut,
am un iPhone 3G firmware 3.1.3(downgrade de la 4.0) pe care il tin pe cosmo.
faza este ca dupa downgrade,facut chiar cand a aparut 4.0,se misca absolut execrabil.nu am nimic pe el,nici macar poze,il tin doar ca sa mai vb pe cosmo,in rest nu ma ating de el.
totul merge in reluare,ca sa mai pun un joc ceva pe el,nici vb…
mai sunt useri care intampina problema asta?pana acum nu ma deranjat ca imi ocup timpul cu i4,dar cand pun mana pe el imi vine sa-l arunc pe geam smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.03.10

Se poate face downgrade la un 3gs de la 4.2.1 cu bb ipad la 3.1.3 sau 4.0.1?Ar avea vreun rost , s ar misca mai repede sau bateria ar tine mai mult?

Multumesc!