Salut, sunt nou in lumea iPhone, mi-am dorit foarte mult unul dupa ce am avut iPod Video foarte mult timp, si am facut un jailbreak la un service unde mi-a pus iOS4, merge destul de greu si vreau sa fac downgrade la 3.1.3, ma puteti ajuta cumva ? Multumesc.
Am facut si eu downgrade la 3.1.3 pe 3GS si a mers fara probleme. Motivul este ca am nevoie de iGo pentru cateva zile.
JB cu Spirit nu a mers din prima… a doua incercare a fost insa cu succes. Ma bucur sa revad sbsettings si iGo…
Mie imi place ca pe 4.0 si pe 4.0.1 pot sa dezactivez datele celulare,pe 3.1.3 nu merge si se conecteaza singur ca nebunu la net chiar daca nu ai MB inclusi,eu sunt pe cartela prepay si imi convine sa pot dezactiva.Se misca acceptabil,parca 3.1.3 se misca un pic mai repede,acum fiecare are parerea lui.
salut,
am un iPhone 3G firmware 3.1.3(downgrade de la 4.0) pe care il tin pe cosmo.
faza este ca dupa downgrade,facut chiar cand a aparut 4.0,se misca absolut execrabil.nu am nimic pe el,nici macar poze,il tin doar ca sa mai vb pe cosmo,in rest nu ma ating de el.
totul merge in reluare,ca sa mai pun un joc ceva pe el,nici vb…
mai sunt useri care intampina problema asta?pana acum nu ma deranjat ca imi ocup timpul cu i4,dar cand pun mana pe el imi vine sa-l arunc pe geam