wtf? vb numai prostii…..am vb si eu azi cu cineva de la Voda si nici nu se pune problema. Numai baliverne….ah si speram asa de mult. Cand o sa fie ceva oficial o sa apara pe site-u lor mai mult ca sigur.
wtf? vb numai prostii…..am vb si eu azi cu cineva de la Voda si nici nu se pune problema. Numai baliverne….ah si speram asa de mult. Cand o sa fie ceva oficial o sa apara pe site-u lor mai mult ca sigur.
bft all
Haha…imi cer scuze ca am zis ca manacti caca…dar m-a aiurit o tipa :D
iPhone 3Gs exista la Voda dar numai la comanda. Stirea va fi publica in cateva zile….oferta intra in vigoare de azi (Luni 19 iulie 2010).....si se achizitioneaza astfel*:
20% avans si in 48 de ore il ai. Terminalul este codat in Vodafone.
249e ab nou
449e oferta pt prelungirea abonamentului meu (fiecare poate sa aiba un alt pret)
10e costa deblocarea.
iPhone 4 va fi in acelasi tip de oferta (banuiesc ca mai scump) cu aceleasi condittii, odata cu lansarea MicroSIM la Voda.
*Totul se face numai direct din magazinele Vodafone.
Stiu…nici eu nu am vazut pe site-ul lor. Dar va fi update-at zilele astea. Asa zicea ala.
Consider deja perfect oficial faptul ca Vodafone va aduce iPhone.
Atasat(luat oferta de la un magazin Vodafone) vedeti mini-detalii, cu specificatia ca abonamentul Complet 800 ar fi 16Euro iar cel Complet 1000 20+.(abonamentele ar avea inclus optiunea de internet 500/1024MB)
iPhone 4 e doar o problema de timp la Vodafone.
Se pare ca a insistat ceva lume cu cerinta ca ar vrea ca Vodafone sa aduca si uite ca s-a miscat ceva.
“Orange a precizat că rămâne partener exclusiv al Apple în România. Singurul comentariu al Vodafone legat de ofertă a fost că doar le “recomandă” clienţilor care vor iPhone “un număr de distribuitori ce pot să îi ajute în procurarea telefoanelor”. ”
Preturile sunt mari din prisma faptului ca este modelul vechi dar nu o sa tina mult… nu se mai fabrica 3GS 16/32. Eu nu cred ca vor avea de unde aduce iPhone 4 si oferta este praf in ochi de genul “oferim si noi”.
Eu am acum Complet 800 + Mobile Internet 200MB cu 15,5 EUR (cu tva). Complet 800 cu 500MB la 7,2Mbps ar fi excelent, deci as plati ca la fel - 16,64 si as avea un iPhone nou.
Faza asta si tam tam-ul cu antena m-au fac sa mai aman achizitia lui 4, Sony Ericsson K800i e un telefon bun iar iPad-ul imi satisface nevoia de iOS