cu safari 5 nemodificat imi deschidea taburi .
dar am gasit un exemplu pe net, simuleaza evenimentele de sistem. efectul e interesant dar e mai lent per total. salvezi singur ca .app daca-ti trebuie.
auzi bre, de ce nu faci tu pe situl tau o pagina care sa caute chestii d-astea. un motor de cautare gen btjunkie.com (care btw e cel mai tare). ar fi interesant unul si pt situri cu torrente RO, ca nu exista nici unul. eu caut de mult timp asa ceva, inclusiv de subtitrari.
decat sa-ti deschida o mie de pagini….
o sa-ti faci un trafic de mare clasa
Las’ ca-i mai bine asa, STef, cu cateva pagini deschise.
Dar am o problema: nu mai stie de spatiul dintre cuvinte. Daca ii spun sa caute “the ghost writer”, scriptul de fapt spune sa caute “theghostwriter”; ceea ce evident ca-mi da zero rezultate.
Nu stiu de ce. Singura chestie pe care am facut-o a fost sa dezactivez niste fonturi cretine de ale lui Microsoft, ca-mi dadeau duplicate in Font Book. Sa fie de la asta?
Nu stiu ce s-a intamplat dar se poate rezolva cu un find an replace http://macscripter.net/viewtopic.php?id=13008
asupra lui searchWord. Daca copiezi functia findAndReplace la sfarsitul scriptului, inlocuiesti linia 2 de la mine (cea cu set searchWord): set searchWord to findAndReplace(” “, ” “, text returned of theReturnedItems)
Daca nu merge inseamna ca inca din input nu recunoaste spatiile
ps: Stef, nu stiu cum e btjunkie dar presupun ca dupa ce incarca pagina o parseaza si-ti afiseaza doar informatia utila, lucru nu prea usor. traficul tot pe la tine trece.
Scuze, da abia acum am incercat modificarile. Tot nu vrea, nu vede spatiile dintre cuvinte. Uneori merge daca pun puncte intre cuvinte, dar asta nu-i o solutie serioasa.
O sa deschid un topic despre fonturi OS X, ca eu zic ca de acolo mi se trage. Cred ca am sters din graba si un alt font, in afara de rahaturile lui microsoft.