Kit pentru fotografi (mac mini+cinema display)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

ce ziceti de kitul asta:
http://www.andyfranck.com/minikit/

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Oq-ul meu zice ca acel nene ar trebui sa isi ia un laptop :D

EDITARE:
Si totusi revin… Din experienta am vazut cum se vad lucrarile mele pe ecranul Powerbook-ului sefului meu… si cred ca nenea asta cam are dreptate in privinta acelui ACD. Totusi.. arata naspa.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

da intradevar arata naspa, dar daca te uiti bine la un fotograf profesionist, in genul celor de la national geografic, valiza aia e mica in comparatie cu ce cara astia dupa ei.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Ingenioasa idee…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 04 Septembrie 2006 05:30 AM

Ingenioasa idee…

daca nu treci cu el prin aeroport este bun… pt ce o fi bun. pot spune ca este o bomba asa cum este impachetat… dar o bomba apple smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

e facut pentru cine are nevoie de el…
la noi, la romini, in general profesionalismul este lasat la urma…

dar, daca ai fi un fotograf care ar trebui sa trimiti pentru editia de seara a ziarului imagini de la un eveniment desfasurat la 300 de km departare de redactie, ar fi util, nu? sa poti alege din cele 40 - 100 de imagini pe care le-ai tras la fata locului acea imagine care sa spuna totul…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

daca lucrurile ar fi ca ‘afara’ unde fotograful care trimite pentru editia de seara are editor foto dupa el si masina care sa’i transporte echipamentul, ar avea dreptate nenea cu piatra aia de moara.
eu car in medie 15 kg de echipament zilnic, si am luat macbook pentru simplul motiv ca NU am vrut ibook SH. prefer lucrurile noi si cu garantie - si pentru ca am impresia ca se va simti dual core la raw-uri…
dar cand sunt la meci, self-contained, si trebuie sa fiu in 5 locuri simultan, sa am grija SI de echipament si sa scap intreg de suporterii dezlantuiti… to hell with that crate, wish I had a Flybook even.

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.