Am o mare nedumerire in ceea ce priveste titlul de mai sus si anume, faptul ca dispozitivul de la RDS, desi este mentionat pe cutie ca este compatibil cu MacOS, acesta nu este recunoscut de macurile mele. Cu alte cuvinte, nu-l vede fizic Oare care poate fi cauza??? Pe win, merge perfect dar win nu ma intereseaza, eu vreau sa-l folosesc pe macul meu ca de aceea am mac.
Multumesc tuturor pentru ajutor
Am citit dar cred ca nu ai inteles care este problema mea si anume faptul ca modemul nu este recunoscut fizic de catre Mac-ul meu. Deci, intreb inca o data: de ce un astfel de modem, care este comp[atibil cu Mac, nu este recunoscut de catre acesta atunci cand il introduc in portul USB?
Cei de la RDS nu cunosc nici cat cunosc eu, pentru ei este important sa semnezi contractul dupa care fac o fatza de idioti cand ii intrebi ceva legat de Mac. Bineinteles, am intrebat la inceput daca acorda suport tehnic pentru mac si au raspuns DA cu gura pana la urechi, apoi am ajuns in situatia in care am ajuns. Raspunsul celor de la RDS a fost in cele din urma: DE CE NU-L FOLOSITI PE WIN DACA MERGE? Mai vreti ceva? Curat profesionalism.
I-am intrebat pe cei de la RDS dar ei nu cunosc nici macar cat cunosc eu. Pentru ei, important este sa te faca sa semnezi contractul dupa care fac fetze de idioti cand ii intrebi ceva legat de Mac. Bineinteles ca am intrebat la inceput daca acorda suport tehnic pentru Mac si raspunsul a fost DA cu gura pana la urechi apoi am ajuns in situatia asta. In cele din urma raspunsul celor de la RDS a fost : DE CE NU-L FOLOSITI PE WIN DACA MERGE?
Ce scrie pe dispozitiv? De exemplu, pe al meu scrie Huawei E156G și merge foarte bine pe mac. Adică îl vede, lansează programul lor, etc. În System Preferences la Network nu apare nimic legat de el?
Ciudat. La mine nu vrea sa se instaleze si asta nu pricep, de ce? L-am pus pe doua macuri, iMac cu Leo si MBP cu snow Leo. Niciunul nu-l recunoaste fizic
ar trebui sa apara un disk usb ca mounted intai. Practic iti apare un stick. Din stickul ala instalezi softul si gata. Asta e tot.
MF110 am si eu si merge impecabil.
Inteleg foarte bine ce-mi spui, stiu ce ar trebui sa-mi apara cand conectez stickul, stiu ce trebuie sa instalez mai departe dar problema mea este ca LA MINE NU APARE NIMIC PE DESKTOP, si asta e marea mea problema. De ce nu-mi apare nimic. Am incercat pe doua macuri cu doua sisteme de operare diferite si nimic. Pe win n-are nicio problema, merge perfect, mama lui de stick. Oare e alergic la Mac?