2 din 2
2
Digi Net Mobil de la RDS
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Nu ai primit si un CD de la RDS?
Driverul pt. mac ar trebui sa fie pe el (daca nu vrea sa se instaleze de pe stick).
Nici eu n-am gasit Join Air pe net; poate se indura vreun user de MF110 si-ti incarca undeva o arhiva cu installerul…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Nu am primit nimic in afara stick-ului. Asa ca, dragi useri, aveti mila si dati-mi Join Air
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Na ca l-am gasit si urcat pe Dropbox.
http://dl.dropbox.com/u/3629091/Join Air.zip

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Link bun:
http://dl.dropbox.com/u/3629091/Join_Air.zip

Ce bun era butonul de edit…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.10.07

Multumesc tuturor pentru ajutor. Am acum net de la RDS, mai bine spus, de la macuseri. Mare lucru dom’le sa ajuti omul la nevoie.
Inca o data, multumesc

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Ca să nu deschid un topic separat, fiind vorba de acel super-druper modem USB de la RDS. Eu l-am instalat pe laptop (Windows Vista). Dar nu are importanță sistemul de operare, în cazul de față. Cum este semnalul? Eu sunt din Arad. Aici nu prea îl folosesc, având fiber link de la ei. Dar am fosr recent în Deva, la părinți și nu am semnal în casă. Afară da, dar în casă nimic. E mort. Și afară am dar folosește protocolul UMTS. Uneori, când e soare îmi apare HSDPA. Am făcut vreo două sesizări la dânșii, dar se pare că îi doare în….

Mă gândesc să fac sesizare la OPC ca să pot rezilia contractul cu ei înainte de exxpirarea celor 16 luni obligatorii. Și apoi să iau internet fix și mobil de la Romtelecom.

Deci? Cum stați cu semnalul? E bun? Sunteți mulțumiți?

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.09.09
ionel - 22 Iulie 2010 06:24 AM

Multumesc tuturor pentru ajutor. Am acum net de la RDS, mai bine spus, de la macuseri. Mare lucru dom’le sa ajuti omul la nevoie.
Inca o data, multumesc

Acum am dat de topic, tarziu, dar…
In principiu, trebuie asteptat MAI MULT pana vede stick-ul cand il conectezi PRIMA DATA pe computerul respectiv. Apoi nu mai apare orice i-ai face. Adica la conectari ulterioare. Ma refer la programul pentru instalare, poate fi accesat doar la prima conectare a stick-ului. Nu stiu de ce, dar am facut si eu o copie a programului ZTE, in caz ca mai trebuie pe undeva.

Bafte!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
arahnedea - 22 Iulie 2010 02:45 PM

Deci? Cum stați cu semnalul? E bun? Sunteți mulțumiți?

semnal romtelecom? este impecabil! și adsl și vdsl…
rds? chiar și-n bucurești face fițe, și-n urziceni…
eu am vodafone - express card modem dar m-am prostit cu modemul cumnatului meu, mândru nevoie mare că are modem rds…
eu care nu eram foarte fericit cu soluția mea mobilă am constatat că alții o pot duce mult mai rău.

am avut neplăceri (deconectare aiurea-n tramvai) și cu mult guițatul cosmote kașa-mi vine să le zic și lor de mumă!!!
ce bine era pe vremea când dacă vroiam să trimit un “mail” trebuia să merg la poștă să pun timbre pe plic și știam că-n 3 zile ajunge!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
arahnedea - 22 Iulie 2010 02:45 PM

Mă gândesc să fac sesizare la OPC ca să pot rezilia contractul cu ei înainte de exxpirarea celor 16 luni obligatorii

pai parca era ceva lege care-i obliga sa te lase in pace daca vrei sa pleci inainte de expirarea contractului.

de altfel eu eram multumit de modemul digi. zic eram deoarece l-am pierdut si ma costa 50euro altul…era in custodia curului. nici o solutie de internet mobil din ro nu este cea mai buna. in functie de zonele in care avem treaba, in care umblam, un operator poate sa para mai bun decat altul. de ex locuiesc la marginea orasului si am semnal ok la zapp, digi si voda dar orange-ul e la pamant. 1km mai la vale se schimba situatia. in unele zone functioneaza bine o retea, in altele alta retea. ca asa-i in tenis.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2