My PHTSP version develops random features ( not bugs:) )
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Treaba stă în felul următor:
CS4 cu licență cu update-urile la zi pe iMac Snow Leopard

1. Cel mai enervant feature pe care-l dezvoltă este acela când i se năzare lui face “shift” la tool, și anume, de exemplu, dacă folosesc pen tool atunci cînd dau click să adaug un nod nu-l adaugă în vârful peniței cum e normal, ci undeva mai la stânga jos (am încercat și cu rubber band selectat și tot așa face), același lucru se întîmplă și în modul precise (caps apăsat) și cu orice tool. Marquee tool e shifted de mă scoate din minți, dar cel mai nasol e cu brushurile. Treaba se rezolvă cu un restart al lui nenea photoshop. Destul de enervant.

2. Zoom maxim pe o poză, cu pen-ul selectat apăs cmd să-mi treacă temporar în direct selection tool, numai că domnului i se năzare să-mi arate toolul de mutat guides-urile deși eu nu am nici un guides în poză... dacă click-ui cu cmd apăsat normal că-mi trage un guide orizontal, lucru care iarăși se rezolvă cu un restart și e mai puțin enervant decât primul feature.

Întrebarea mea este dacă s-a mai confruntat cineva cu așa ceva sau sunt eu mai “special” și cum a reușit să scape definitiv de duda asta.
Vă mulțumesc.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

preferences / cursors ->other cursors / precise

sau incerca un reset tools si apoi restart la aplicatie

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
dacuBurebista - 22 Iulie 2010 11:28 AM

preferences / cursors ->other cursors / precise

asta nu merge că by default îs pe precise :(

o să încerc cea de-a 2-a versiune
danke

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.