Safari bookmarks - import de pe Mac pe PC
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salutare,

Am un G4 cu OS X 10.4.11 și Safari 4.1. Am instalat de curând Windows Vista pe laptop și Safari pentru Windows. Acum, încerc să import bookmarkurile de pe mac in PC. La help scria că în Windows dau click pe Open (?) și selectez fișierul cu extensia *.html. Toate bune și frumoase. Dar în loc să apară frumos, cum sunt dispuse pe Mac (în foldere separate, pe domenii de interes) mie îmi apare o pagină web cu toate bookmarkurile de pe mac, fiind de fapt legată de fișierul de pe comp. Dacă șterg fișierul, nu mai am bookmarkurile importate.

Există altă opțiune? Nu mă interesează, deloc, chestia cu mobileme sau dotmac.

Mulțumesc anticipat.

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

pe Mac, Safari: File/ Export Bookmars…

pe Win, Firefox (ca nu esti sinucigas sa folosesti IE): Bookmarks/ Organize Bookmarks/ stelutza/ Import HTML…
pe Win, Safari: File/ Import Bookmars… ?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

eu folosesc Xmarks acasa+birou (si am sincronizat si safari si firefox in ambele locatii)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
huk - 22 Iulie 2010 03:06 PM

pe Win, Safari: File/ Import Bookmars… ?

@ huk: Doar că nu găsesc File - Import Bookmarks… Meniul arată diferit de Safari de Mac.

eu folosesc Xmarks acasa+birou (si am sincronizat si safari si firefox in ambele locatii)

Merge oare Xmarks si pe Safari rulând pe OS X 10.4.11. Citisem parcă că a apărut doar pentru Leopard sau Snow Leopard. Poate greșesc.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

scuze, citisem in diagonala smile
Xmarks nu merge pe Tiger.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08
arahnedea - 22 Iulie 2010 06:00 PM

@ huk: Doar că nu găsesc File - Import Bookmarks… Meniul arată diferit de Safari de Mac.

Selecteaza “Show Menubar” pentru a avea acces la meniul complet.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca Firefox Windows le importa atunci e perfect. Dupa import, faci Firefox sa fie default. Dezinstalezi Safari for Windows si-l reinstalezi apoi. Te va intreba daca sa importe bookmark-urile din browserul default. Oricum, ce spun sunt amintiri, dar imi aduc aminte ca ori de cate ori instalam un browser nou, ma intreba daca sa importe din cel default.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.01.10

Cel mai simplu e să muți Bookmarks.plist de pe Mac pe PC. Adică din User/user/Library/Safari în Users\User\AppData\Roaming\Apple Computer\Safari

Semnătură 

An Apple a day keeps the doctor away wink