iPhone 4 Bumper Program
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Apple sucks!

Adica sunt niste nenorociti care spera sa dea cate mai putine case-uri la cei care au dreptul. De ce?

1. nu poti comanda decat de pe iPhone-ul 4. Un case pentru fiecare iPhone. Pare normal, nu? Cititi mai bine. Un case pentru FIECARE iPhone. Ai cumparat 3 iPhoane? Trebuie sa descarci aplicatia pe toate 3. Trebuie sa te log in pe toate 3 cu contul tau. Daca ai luat unul si l-ai dat cadou.. ghinion. Ii dai si parola iTunes store sau nu vede nimic.
2. Trebuie sa alegi case-urile din pozele mici pe ifon.
3. Cand am cumparat telefoanele am dat comanda de pe Mac. Cu mausul. N-am internet pe iPhone, dar am probleme cu semnalul si vreau un bumper ca sa pot vorbi la el. Apple zice ca nu. Comanzi de pe iFon sau nu comanzi deloc.

dezamagit. parea o solutie eleganta ce propuneau, dar au intrat cei de la Legal si de la Marketing pe fir si au facut praf sistemul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

4.Dureaza 2-5 sap sa vina bumperul.
5.Disperati,au inceput sa se lege si de alte telefoane,ca au probleme cu semnalu’(din pacate,sau mai bine zis din fericire,nu au, iphone 4 e mai ‘‘special’ )
  Foarte trist,sa dai 600$ pe un telefon,care nu poate sa indeplineasca cea mai simpla functie.

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Huk, TU ai probleme cu semnalul? Serios acuma, offtopic, ai dreptate in ceea ce spui.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Dragos Salageanu - 25 Iulie 2010 06:50 PM

TU ai probleme cu semnalul?

Nu, pentru ca nu folosesc 3G. But that’s NOT the point.

Am comandat 4 ifoane cu 2 clickuri fiecare. Ei au ales sa dea bumpere gratis, nu le-am cerut eu. Dar daca vor sa-mi dea 4 bumpere/case-uri gratis, ar trebui sa o faca cu aceeasi simplitate cu care am cumparat eu ifoanele. Simplitatea Apple Store. Dar nu.

Am sa sun luni la support si o sa-i intreb daca se asteapta sa dau parola mea de .mac partenerilor de afaceri carora le-am facut cadou ifoanele.

E clar ca noteaza SN-ul ifoneului cand comanzi. De ce nu te lasa sa comanzi de pe fiecare ifon, fara sa te mai loghezi cu contul itunes store?? Si de ce nu te lasa sa-l trimiti unde vrei ci doar la adresa de livrare a ifonului? E stupid ce au facut. Au ales sa puna doua restrictii care luate impreuna dau tampenia pe care am descris-o.

Sunt curios ce faci daca ai o SMB si ai luat 10 ifoane (4 pe credit card) si acum vrei sa le dai angajatilor si bumperele alea ca sa piti vorbi cu ei…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

6. ships 3-5 weeks. cele griffin 8-10 saptamani

ralcr a facut niste screenshoate, le pun pe picassa ceva, poate vreti sa alegeti in liniste

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

optiunile:
http://picasaweb.google.com/108361688770707652709/IPhone4CaseProgramOptions#

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

Ei stiti cum e…pe site la Apple mai sunt niste videouri( nu le caut acu ca mi e somn) cu alte telefone tinute in aceiasi pozitie care fac la fel.Cu asta Apple a aratat ca e la fel ca celelalte firme(nu ca e mai prejos).

Sincer acum , daca cineva , unul din voi avea/observa aceasta problema pe un LG , Nokia Samsung , blackberry wathever ,scat 2 3 liniute , ati fi facut asa vâlvă?
Eu unul cred ca se face asa vâlvă pentru ca e Apple , si cineva i a descoperit un punct slab care incearca sa l lucreze.

Ontoppic , nasoala faxa cu caseu rile , partea naspa e ca nu poti pe 3gs:( sau restu.Dar partea buna….ati mai auzit de alta firma sa dea case uri de 20-30$ pe gratis?
Mie mi se pare misto!

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Toata situatia au “managuit-o” prost. Cred ca se tiganesc asa pentru ca vroiau sa faca bani frumosi cu bumperele astea. Acuma nu mai e cazul, dar incearca, totusi, sa mai salveze ceva. La cateva milioane de clienti fiecare cent conteaza… Baiatu’ de pe Daring Fireball avea dreptate…

Written on Android

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Am si eu o intrebare legata de iPhone4 si anume, cand cei de la Apple le vor dota si cu manivela pe care s-o folosesti atunci cand te lasa bateria ? La mofturile lor au ajuns sa-ti dea auxiliare din astea pentru ca celebrul iPhone4 isi pierde semnalul? Eu am unul din prima generatie, fara pretentii, dar n-am probleme nici cu semnalul nici cu bateria asa ca sa ma scuze dl Steve dar noua lui jucarie pare ca pute.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.06.10
kretzu - 25 Iulie 2010 10:31 PM

Ei stiti cum e…pe site la Apple mai sunt niste videouri( nu le caut acu ca mi e somn) cu alte telefone tinute in aceiasi pozitie care fac la fel.Cu asta Apple a aratat ca e la fel ca celelalte firme(nu ca e mai prejos).

Sincer acum , daca cineva , unul din voi avea/observa aceasta problema pe un LG , Nokia Samsung , blackberry wathever ,scat 2 3 liniute , ati fi facut asa vâlvă?
Eu unul cred ca se face asa vâlvă pentru ca e Apple , si cineva i a descoperit un punct slab care incearca sa l lucreze.

Ontoppic , nasoala faxa cu caseu rile , partea naspa e ca nu poti pe 3gs:( sau restu.Dar partea buna….ati mai auzit de alta firma sa dea case uri de 20-30$ pe gratis?
Mie mi se pare misto!

Apple PR au facut in asa fel incat sa schimbe vulnerabilul “spot” la iPhoine 4 intr-un “death grip” de care sufera toate telefoanele. dar nu e chiar asa. nu s-a facut atata valva la celelalte ptr ca nu au avut aceeasi problema ca iphone 4. arata-mi tu mie un alt telefon unde il atingi intr-un singur loc si vezi in cateva secunde cum scade semnalul. daca apple nu recunoaste that they FU**ED UP hai macar noi sa facem asta. nu mai sariti in apararea unui produs defect. ptr ca asta este: DEFECT. lasand death spot-ul la o parte acest telefon este extraordinar, dar atata timp cat nu poate indeplini cea mai primara functie, e un major FAIL! si deja nu il mai suport pe nenea steve ca a ajuns sa se tiganeasca in halul asta. in loc sa-si recunoasca greseala a inceput sa ii arate cu degetul pe altii strigand ca si ei au aceeasi problema. Consumer Reports le-au dat-o peste bot urat de tot si chiar merita asta. nici dupa programul “free case for every fanboy” nu recomanda iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

ionel & the_great_perhaps - dețineți amândoi iPhone 4 ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Am spus ce detin: unul din prima generatie care nu-mi face nicio problema de felul acesta. Nu vad ce importanta are asta, dupa mine este clar ca Steve nu vrea sa recunoasca ca se mai si poate gresi, e omeneste. De aceea vin cu propunerea ca o manivela atasata de iPhone 4 nu ar strica, la nevoie are omu’ de ce invarti.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

ionel - citește ce zice Huk mai sus - omul are iPhone 4 și nu are nici o problemă cu Death Grip.

Eu am văzut însă o problemă cu Death Grip la 2G și 3GS când e pe Wireless.

Dacă mă uit la un filmuleț mai lung pe YouTube, viteza cu care se crește bara aia albă care arată cât s-a downloadat din film se încetinește când mult când îl țin în Death Grip și începe din nou rapid când țin telefonul doar cu vârful degetelor de sus & jos. Dar suntem off-topic aici - aici discută cei cu iPhone 4 care au probleme să primească bumper-ul gratuit.

Așa că deschid un alt thread și răspundeți acolo.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.06.10
psergiu - 26 Iulie 2010 07:59 AM

ionel & the_great_perhaps - dețineți amândoi iPhone 4 ?

daca nu detineam un iphone 4 nu eram atat de ofticat pe ei

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

http://hifi3d.squarespace.com/storage/antennaid.html

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb