Pe scurt immi vand macul la o persoana care are un dispozitiv infra pe usb, si vreau sa stiu daca este ceva program pentru mac ca sa il recunoasca, deoarece pe cd-ul de la infra nici vorba de soft pentru MAC. Oare exista asa ceva?
Pai pe toate Mac-urile mai noi cu telecomanda ai asa ceva. Si cred ca merge facut sa vada si altceva ... depinde ce e acel ceva . Stiu ca la setarile de securitate pe undeva imi recomanda sa blochez orice activitate a portului IRDA inafara de telecomanda.
leeloo - nu azvârli cu presupusul
Portul de IR de pe mac-urile noi este DOAR receptor de telecomanda - nu stie sa emita IR ca sa poata comunica cu ceva.
MacOS X nu are built-in suport pentru IRDA, MacOS 9 avea. Si de altfel porturi de IRDA se gasesc built-in doar pe mac-urile vechi (iMac rev. A&B & PowerBook g3) care veneau cu MacOS 8 & 9.
Gothy: suport de IRDA s-ar putea sa existe cu software 3rd party - daca cautai prin forum vedeai ca au mai fost discutii despre IRDA si s-a ajuns la concluzia ca tot BlueToothu e cel mai bun. Foloseste functia de search a forumului.
Am inteles ca bluetoth ii best, dar cumparatorul are un SonyEricson k500 care din pacate are doar infra, si eu am pus irda-ul la mine pe powerbook dar nimic…nu il recunostea! de aceea zic ca poate este ceva programel care sa-l recunoasca si sa pot face transfer de date cu el.