IrDa on MAC???
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Pe scurt immi vand macul la o persoana care are un dispozitiv infra pe usb, si vreau sa stiu daca este ceva program pentru mac ca sa il recunoasca, deoarece pe cd-ul de la infra nici vorba de soft pentru MAC.  Oare exista asa ceva?

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Pai pe toate Mac-urile mai noi cu telecomanda ai asa ceva. Si cred ca merge facut sa vada si altceva ... depinde ce e acel ceva . Stiu ca la setarile de securitate pe undeva imi recomanda sa blochez orice activitate a portului IRDA inafara de telecomanda.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05
leeloo - 05 Septembrie 2006 12:15 PM

Stiu ca la setarile de securitate pe undeva imi recomanda sa blochez orice activitate a portului IRDA inafara de telecomanda.

Unde?

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

leeloo - nu azvârli cu presupusul smile
Portul de IR de pe mac-urile noi este DOAR receptor de telecomanda - nu stie sa emita IR ca sa poata comunica cu ceva.
MacOS X nu are built-in suport pentru IRDA, MacOS 9 avea. Si de altfel porturi de IRDA se gasesc built-in doar pe mac-urile vechi (iMac rev. A&B & PowerBook g3) care veneau cu MacOS 8 & 9.

Gothy: suport de IRDA s-ar putea sa existe cu software 3rd party - daca cautai prin forum vedeai ca au mai fost discutii despre IRDA si s-a ajuns la concluzia ca tot BlueToothu e cel mai bun. Foloseste functia de search a forumului.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Am inteles ca bluetoth ii best, dar cumparatorul are un SonyEricson k500 care din pacate are doar infra, si eu am pus irda-ul la mine pe powerbook dar nimic…nu il recunostea!  de aceea zic ca poate este ceva programel care sa-l recunoasca si sa pot face transfer de date cu el.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

incearca iRed