Se da: una bucata prieten la mare, impreuna cu un iBook (fara airport). Tot acolo, mai e un PC cu Zapp si placa de retea. Ce ii spun omului sa bage in/la Windows ca sa sharuiasca cu macul reteaua? Prin ethernet, fireste! Cum n-am facut-o niciodata, evident ca nu stiu.
Se da: una bucata prieten la mare, impreuna cu un iBook (fara airport). Tot acolo, mai e un PC cu Zapp si placa de retea. Ce ii spun omului sa bage in/la Windows ca sa sharuiasca cu macul reteaua? Prin ethernet, fireste! Cum n-am facut-o niciodata, evident ca nu stiu.
Configurația asta nu am avut-o, dar dacă pc se conectează la zapp și face un share prin eth la mac ar trebui să meargă. Un cablu de rețea ar fi suficient (cred că nu trebuie să fie inversat, mac-ul știe să facă el inversarea din sistem).
Merge sigur invers (adică mac la zapp, apoi internet share din sys prefs).
Pe Windows, din câte mai ţin minte, după ce se face conexiunea dial-up Zapp, se dă clic dreapta pe iconiţa conexiunii, apoi Properties, şi ar trebui să fie acolo un tab care conţine o opţiune pentru Internet Sharing.
PS: “Iconiţa conexiunii” cred că este în secţiunea de Network Connections.
da, la network connections gaseste iconita, daca are vre-un shortcut pe desktop nu merge ala cu click dreapta.
si, ca sa continui, am atasat poza internet sharing, dupa click dreapta, la advanced ai optiunile care se vad in poza. este posibil sa fie nevoie sa dea voie si din firewall nu mai sunt sigur…