Salut,
Ne intereseaza o aplicatie, bazata (poate) pe filemaker, care sa fie CRM (si web based), pe un server care sa fie la noi la firma.
Aplicatia ar trebui sa poata functiona si local (in retea), accesibila unui numar de cca 5 utilizatori;
ce sa faca, pe scurt
- modul baza date clienti
- modul baza de date furnizori
- modul implementare rezervari (hoteluri, pensiuni)
ar trebui sa imi poata scoate direct un pdf cu nume client, data, locatie, servicii comandate etc
- modul generare vouchere (documentul care il prezinta clientul la locatia de cazare, cu serviciile specificate si deja achitate la noi
- modul contracte - tarife, in functie de perioada (pe care sa si le traga automat din baza de date in momentul in care am solicitat pentru clientul X un numer de nopti B&B in locatia Y); de asemenea, sa se poata atasa contractele respective in PDF - sa le pot vizualiza just in case
- modul circuite
ganditi-va la organizarea unui circuit: un cuplu, prima noapte (in data de…) in Bucuresti, la hotel X, apoi la Sinaia in pensiunea Y etc; Ar trebui sa imi interzica sa fac doua rezervari in aceeasi data in locatii diferite pentru acelasi client, sau sa “sar” o zi - doar daca aleg eu aceasta optiune
- modul finante: cat costa circuitul, ce am de platit in fiecare locatie, generare facturi pro forma, generare factura finala, centralizatoare lunare sau pe o perioada mai scurta de timp cu ce am de platit in fiecare locatie, rubrica de introdus curs de schimb, calcul total cheltuieli circuit.
nu va mai zapacesc, putem detalia chestiunea; Ar fi bine daca cineva a facut deja acest gen de lucrare (sau apropiata), deoarece finalizarea ar trebui sa fie destul de rapida.
Maine voi lipsi din Cluj, asa ca nu va alarmati daca nu mai raspund.
Lucram pe mac-uri, vom achizitiona niste imac-uri noi, ramane problema serverului - mac sa (Good protect us) PC
Astept cu nerabdare intrebari:propuneri