Aseară am observat că mi-au apărut niște artefacte în marginea de sus a ecranului. Inițial am crezut că s-a bușit lcd-ul dar ulterior, făcând screenshot, am văzut că ele apar și în el.
Aseară era verde, acum e roz. Apare doar pe ecranul iBook-ului, nu și pe cel extern.
1024x768 millions - e pe jumătate de ecran
1024x768 thousands, 800x600, 640x480 - se lungește banda pe tot ecranul
Ce nu pricep eu e: dacă ar fi lcd-ul, de ce apar în screenshot? Din amintirile mele legate de programarea video screenshot-ul e luat din memoria plăcii video. Nu?
Altă chestie observată: când schimb numărul de culori și rezoluția, ecranul face fade out la albastru, apoi fade in la noul mod. Cât e albastru, artefactele nu apar.
mda, ai dreptate cu screenshotul. M-am grabit.
Poate fii vreo problema de driver, temperatura (e cald portabilul?) sau poate ai instalat vreo aplicatie de overclock?
@dacu: da, folosesc Codetek Virtual Desktop Pro de vreo cateva zile
@psergiu: cand dau mirror apar si pe monitorul extern. de resetat nu am facut pentru ca nu stiu cum se face si mi-e sa nu fac prostii
@d.o.r.u.t.z.: apar de la start, de la animatia de loading
@sigxcpu: alt utilitar de verificare nu exista? techtool nu poate fi downloadat, din cate vad eu
daca era placa video pe duca apareau si pe extern. Probabil LCD sau panglica LCD-ului.
Pai.. si cum naiba ii mai apareau in screenshot ?
Eu cred ca e ceva software.. la mijloc
Man, deja am spus ca m-am grabit si am gresit. Era cu cateva posturi mai sus.
De ce nu stai sa citesti tot?
Dupa ce recunoaste omul ca a gresit, se mai trezeste cate unul sa-i dea in cap…