WIN EMULATOR GRATUIT
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

am inteles ca sunt 2 versiuni una alfa si una beta “stabila”. Cineva din Ucraina m-a zis ca lui i pare ca este posibil de bypassat insatllatie de sistema ceea gretos trecind deoadata la aplicatie respectiva nativa de windows. iata url: http://www.kju-app.org/kju/
Da ca cineva din cine e tare vra sa probez da ca Ucrainul m-a spus adavarul poftim si spor la munca.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

{Run Windows, Linux and a lot more Systems on your Mac} de parca ar mai exista sute de alte sisteme de operare.
pare interesant dar nu am inca un intelmac acasa. daca se misca bine am sa-mi pun ca sa nu fe nevoie de restart cu bootcamp.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Am incercat eu Q acum vreo cateva luni si e nasol. S-a blocat Windows98 la instalare. XP a mers, greu, dupa ce am experimentat cu setarile. Exista si o portare WINE pe OSX - sucks too! Se pare ca solutia de baza tot Virtual PC pt PPC / Parralels Desktop ramane.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 06 Septembrie 2006 01:32 PM

Am incercat eu Q acum vreo cateva luni si e nasol. S-a blocat Windows98 la instalare. XP a mers, greu, dupa ce am experimentat cu setarile. Exista si o portare WINE pe OSX - sucks too! Se pare ca solutia de baza tot Virtual PC pt PPC / Parralels Desktop ramane.

Si eu la fel. M-a enervat rau acum ceva timp. Nu e doar pentru intel.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Mai este CrossOver Office beta (doar pt Intel): http://www.codeweavers.com/beta/cxmac/download/ Nu trebuie sa instalezi Windows. Merg o parte din programele windows (Office 2003 - fara outlook, Adobe CS2, Internet Explorer, etc.). Ce merge, merge bine. Eu folosesc TimeAdjuster - un programel pentru editat si sincronizat subtitrari.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am inteles ca Ucrainul n-a zis adavarul, am vazut ca trebuie totusi instalat winzozz (cum zic italieni)
Dar hi sa vorbim de efectivitate generala ale aceste emulatori:
nu cum…vorbind dezpre PPC (eu mac intel inca n-am) stiu ca mai este si Guest PC care e mai econom de virtual, dar mai putin de Q ca este gratis…In orice caz nu de mult au “perfectat” o versiune de acest Q, marind stabilitate cu mult se zice…nu stiu da ca a voastra este aceea perfectata…

Alfa de fapr este ultima dar foarte nestabila

Pai vedeti si voi acolo, ca eu nu sunt asa de expert ca sa scot o concluzie foarte competenta…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
huk - 06 Septembrie 2006 02:14 PM

Si eu la fel. M-a enervat rau acum ceva timp. Nu e doar pentru intel.

va traduc ce zic la un forum italian dezpre aceasta ultima versiune:
“nu am avut nici un crash, este un pic incet dar as vra sa stiu de la cine are virtual PC care e diferenta, boot de win 98 se efectuaza direct din cdrom…stabil, fara probleme…”
Unica ca n-am inteles este asta:
Pentru a trece de la pc la mac filuri trebuie renumiti din raw in dmg, a pune dmg si copy/past files”...ce mai sunt raw deamo gulp

Semnătură