Protectie DVD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Salve - am si eu niste dvd-uri facute de mine, si as dori sa le adaug protectie la copiere…. asta daca se poate ar fi frumos sa fie o aplicatie pe mac, daca nu, macar pe windows .... ce ziceti, ma poate ajuta cineva ? ca am cautat de numai numai, am gasit ceva programele de win, da…. nu faceu nimic din ce trebuiau sa faca…. Le copiam cu nero de bubuia….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

pana acum eu nu stiu sa existe metoda de protectie la copiere care sa nu poate fii “ocolita” cumva…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

watermark, daca este posibil
sau alta metoda de publicare a autorului

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Bine, bine, nu ma refer la cine stie ce sofisticatura, ceva acola, ca nanabul de rand sa nu poate sa-i dea de cap cu nero - PS. userii de mac poate sa-l copieze, ca le dau eu voie !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Salut,

Am inteles (in sensul ca nu am incercat) ca daca la sfarsit lasi un minut doua de “negru”, poti intepa cu un varf de ac undeva in zona exterioara a suprafetei inregistrate. Asta va face imposibila copierea, permitand in acelasi timp rularea. Incearca si daca merge spune-ne si noua.

Succes

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06
Vanzatorul de Iluzii - 06 Septembrie 2006 11:46 PM

Salut,

Am inteles (in sensul ca nu am incercat) ca daca la sfarsit lasi un minut doua de “negru”, poti intepa cu un varf de ac undeva in zona exterioara a suprafetei inregistrate. Asta va face imposibila copierea, permitand in acelasi timp rularea. Incearca si daca merge spune-ne si noua.

Succes

Da mi-ai luat-o inainte,... cam asta e cea mai sigura protectie wink

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.