ni se aplica si noua :)))
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

De cati forumisti este nevoie pentru a se insuruba un bec?

- 1 pentru a schimba becul
- 1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
- 14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
- 7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
- 27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
- 53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
- 2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este <lampa>
- 15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul <bec> este la fel de corect
- 109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
- 111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
- 306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
- 27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
- 14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
- 33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde <si eu!>
- 6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia <cautare>
- 12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
- 143 pentru a spune <cauta intai pe google si, daca nu gasesti nimic despre becuri, atunci intreaba pe forum>
- 16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
- 24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
- 1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
- 1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

LOL LOL! TARE! You are so right!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
macbeni - 06 Septembrie 2006 08:17 PM

- 1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput…

asta mi se pare cea mai adevarata…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

uite ca se poate posta si in alta parte decit la vinzari… grin

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
dacuBurebista - 06 Septembrie 2006 09:53 PM

uite ca se poate posta si in alta parte decit la vinzari… grin

Da, ce curaj a avut. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.10.05

Apropo de becuri.

Trebuie sa vedeti scurt-metrajul asta:

http://www.evz.ro/article.php?artid=270378

LOL

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Super tare, bravo beni, dar ai folosit search ca sa fii sigur ca nu s-a mai discutat tongue laugh

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Sorry Beni, dar bancul asta l-am pus eu prima data pe forumul ala vechi, care a fost sters de hackerii turci. Daca dadeai cautare acum vreun ai, l-ai fi gasit! raspberry
Si apropo, nu se spune “forumisti” deoarece cuvantul “forumisti” nu exista… cel putin nu in DEX. raspberry raspberry
Luca, esti off-topic raspberry
dacuBurebista: esti FOARTE off-topic si chiar ma gandesc sa inchid topicul din cauza asta. raspberry
De Nevrozel nu mai zic, chiar mi se pare ca discutia lui off-topica cu Dacu ar fi mai potrivita pe private. raspberry

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

rolleyes

LOL

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
Tudor - 07 Septembrie 2006 06:39 PM

Sorry Beni, dar bancul asta l-am pus eu prima data pe forumul ala vechi, care a fost sters de hackerii turci. Daca dadeai cautare acum vreun ai, l-ai fi gasit! raspberry
Si apropo, nu se spune “forumisti” deoarece cuvantul “forumisti” nu exista… cel putin nu in DEX. raspberry raspberry
Luca, esti off-topic raspberry
dacuBurebista: esti FOARTE off-topic si chiar ma gandesc sa inchid topicul din cauza asta. raspberry
De Nevrozel nu mai zic, chiar mi se pare ca discutia lui off-topica cu Dacu ar fi mai potrivita pe private. raspberry

Zise el batand cu pumnu-n masa. Da’ ce, nene, ne cenzurezi sau ce? Jos… whatever!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Steji, de ce strici jocul? Mesajul asta al tau ar fi trebuit sa vina dupa 6 luni, conform ultimei reguli din primul mesaj. LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
Tudor - 11 Septembrie 2006 04:11 PM

Steji, de ce strici jocul? Mesajul asta al tau ar fi trebuit sa vina dupa 6 luni, conform ultimei reguli din primul mesaj. LOL

Oh, sh…...t. Nu m-am uitat la data postarii (de altfel, niciodata nu o fac grin ) Sorry, nenea adminu’, sorry. Promit ca-mi pun un reminder in iCal sa ma sune peste 6 luni (sau 9, cine stie?)

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
macbeni - 06 Septembrie 2006 08:17 PM

De cati forumisti este nevoie pentru a se insuruba un bec?

[...][

Sunt unul dintre macuserii șocați de faptul că, în sfîrșit, nu ai postat la vînzări. Nu-mi revin… merg să trag o bere rece. Știi, probabil (dacă nu, revin) că asta e parodierea bancului, vechi de 30 de ani cel puțin, „Cîți milițieni sunt necesari pentru a înșuruba un bec?”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

cred ca o sa vina macbeni la urmatoarea intilnire macuser…
ala motiv de BR RC eheasca grin

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 11 Septembrie 2006 06:45 PM

cred ca o sa vina macbeni la urmatoarea intilnire macuser…
ala motiv de BR RC eheasca grin

Dacă dă trei beri autohtone bune, îi zic și bancul cu becul…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 07 Septembrie 2006 06:39 PM

REVIN smile)) ...pentru a face precizarea ca desi cuvantul “forumisti” nu este in DEX, el se foloseste la scara larga, de aceea este tacit acceptat de marea masa a FORUMISTILOR smile))