IMac-ul meu nu mai este in garantie, i-a aparut acum o jumatate de an o linie verticala albastra de un pixel pe display. Acum o saptamana a aparut alta, urmata de inca una dupa trei zile.
Am cautat pe forumuri problema, am inteles ca trebuie dus la service si reparat.
Intrebarea mea:
A mai avut cineva problema asta - cam la cat duc reparatiile? (In cat timp se revolza?)
Fă un screenshot - apar liniile și în screenshot ?
Dacă da - s-a dus memoria video - de schimbă toată placa de bază
Dacă nu - s-a dus LCD-ul - se schimbă
si eu am acum aceeasi problema cu imacul de 17” intel.
mai intai o linie, apoi jumatate de ecran care nu se mai poate folosi.
l-am dus la reparat si mi-au zis ca trebuie inlocuit lcd-ul. aprox. 480euro fara tva piesa comandata + manopera.
nu merita reparatia zic eu.
l-am dus la reparat si mi-au zis ca trebuie inlocuit lcd-ul. aprox. 480euro fara tva piesa comandata + manopera.
Salut,
La mine aceeasi problema a aparut intro alta forma: 2 coloane de pixeli functioneaza, al treilea nu. Uneori se mai face si verde pe fundal.
Nu sunt foarte incantat de solutia cu monitor extern, chiar nu exista alta solutie rezonabila? Care sa pastreze notiunea de laptop.
mindblaster: cumva e unul din modelele descrise aici: http://support.apple.com/kb/ts2377 ? Dacă da, beneficiezi de reparație gratuită la iStyle sau NouMax.
da ceva mai multe detalii despre mac, asta e caz extended warranty!
poi eu deja sunt la al doilea imac si nu am avut probleme cu pixeli
dar au aparut cativa pe powerbook,dar probabil ca el e pe duca dar sper ca sa nu se agraveze
Alea albe, dacă aveai ghinion, se f*ta placa video exact după terminarea garanției. La fostul servici au murit așa TOATE cele 20 de iMac-uri 24”. Și s-au luat PC-uri în loc.
Service-ul Apple au tărăgănat situația până a trecut anul (un iMac a fost trimis de 3 ori la service și primit înapoi cu “nu pot repeta problema”) și apoi au zis că “gataaa, nu mai sunt în garanție, ne pare rău”.
Mac-urile au fost luate o parte de la iStyle, o parte de la NouMax
iStyle a refuzat să repare un iMac în garanție pe motiv că a fost cumpărat de la NouMax
NouMax a zis că cel din poza de mai sus nu are nimica și un alt iMac trimis la reparat senzorul de telecomandă care nu mergea din prima zi a venit după 2 săptămâni cu carcasa ruptă înapoi - l-am scos din cutie și mi-a căzut ecranul în brațe. L-am trimis înapoi și a venit după o săptămână cu o zgârietură adâncă pe ecran și camera video spartă. Persoana care lucra pe iMac-ul ăsta a refuzat să-l mai trimită la service deoarece nu avea pe lucra.
Nici unul din provideri nu dorea să audă de On-Site. Le-am propus să facem un contract de service pentru asta și nu au vrut. Trebuia să le cărăm noi personal la service în ambalajul original. Colegii nu mai voiau să le ducă la service că stăteau minim o săptămână și nu se rezolva nimica. Într-un final s-au stricat toate.