2 din 2
2
IMac G5 - linii verticale albastre de un pixel pe display
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Corecție - nu toate
Uitați-l pe ultimul mohican în atașament.

Ventilatoarele sunt înșurubate direct în carcasă. Fără ele se bloca din juma’ în juma’ de oră cu toate că în cameră era răcoare. AHT nu găsea nici o eroare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

vai si-amar de firmele de la noi… aia-s prosti ma, prosti de bubuie! pai sa vina careva la noi sa ne ofere un contract de lucru on-site, ii spalam si podeaua! pe bune, asa imi creste tensiunea cand citesc din astea. popor de idioti lenesi!

pai io cand ii prind le fur gumiselepurile de la dacia ma… cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

Aha,ce ma bucur ca mai demasca cineva si “neprofesionalismul” de la service-urile apple de la noi.
Am cumparat de pe forum un imac G5 de 17 cu display-ul bulit exact cum e descris la inceputul topicului,pe jumatate din el nu se vedea nimic.
Am fost la noumax si am primit doua oferte:
-sa cumpar de la ei un display second la 285 euro+TVA+manopera (fara garantie la display)
-sa-mi comande un display nou 365 euro+TVA+manopera

Am cumparat un display second de la cineva caruia ii crapase placa video la imac si era model identic G5 de 17” cu isight.Am dat pe el 400ron
si am platit manopera la noumax 200ron pt montaj.Ei deja montasera display-ul lor SH asa ca am facut schimb cu cel pe care l-am cumparat eu (dupa ce l-au probat temeinic)
Problema a fost ca nu se mai inchidea bine carcasa intr-un colt,un piciorus in care se prindea surubul era rupt si lipsa (initial era OK,carcasa era inchisa ca la carte).Am citit un tutorial despre cum se desface un imac
am lipit un picior identic,am curatat cu okazia asta si totate ventilatoarele si imacul a devenit ca nou.Am fost foarte multumit de felul cum era totul descris in tutorial si de executia mea.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Cam aiurea abordarea service-urilor.
Daca erau in garantie, le reparau pe banii apple si le ieseau si lor ceva banuti pe manopera, comisioane etc.
Nu cred ca scoteau componentele din camara proprie.
Doare lenea…

Semnătură 

2 din 2
2