program de contorizare trafic
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 22.10.09

Salut!
Sunt la tara acum, internetul de la orange este sub orice critica, sa nu va luati naibii internet de la orange atunci cand nu sunteti in oras, ca va blestemati ziua-n care l-ati cumparat.
Merge internetul cu 5-6kb/s, si uneori nici nu merge, insa plictiseala e mult prea mare cand toata lumea doarme…

Imi puteti da va rog si mie un program ce contorizeaza traficul (trimis/primit) in timp real, sa vad cand merge si cand nu merge internetul?
Asa cum era la windows, de-ti aparea langa ceas 2 monitoare, si cand dadeai click, aparea traficul primit/trimis updatat la fiecare secunda.

Sper ca nu ma puteti sa caut singur la ce internet am, ca mai bine ma injurati.

Daca se poate un link direct spre dmg, ar fi super.
A, si era sa uit…. sper ca nu are nu stiu cati mb :D

Merci!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

http://bjango.com/apps/istatmenus/

iti da mai multe info decat ai nevoie, si are 6.4MB.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Si eu am abonament de date la orange cu un modem Huawei. In raza de acoperire 3g/3g+ merge foarte bine, pacat insa ca orange ofera acoperire 3g+ doar in marile orase, in rest…EDGE, care e bun doar pentru mess, si eventual un mail, in rest…n-are rost.
Ceea ce voiam sa punctez e ca, aplicatia modemului, face exact ceea ce ceri tu de la un third-party app. Imi contorizeaza traficul in real-time, plus ca aveam si cronosul la dispozitie (mesaj la 415 direct din softul modemului). Nu vad rostul unei aplicatii separat pentru asta smile

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Uite si eu am net de la orange.
Din cate am inteles ai avea nevoie de o aplicatie de genul: http://www.apple.com/downloads/macosx/unix_open_source/surplusmeter.html
Surplusmeter este exact ce ai nevoie, masori trafilcul: Upload Download. Cat mai ai din luna.
stezi GB-ti / luna si vezi cat mai ai, cat mai poti folosi zilnic, etc.
Drawbackul este ca daca ai mai multe calculatoare care comunica unul cu altul si faci transfer in reteaua locala de fisier(muti un film de pe un comp pe altul) si ala il baga la trafic.
Ca masoara pe placa de retea(Wifi sau Lan sau Modem sau Bluetooth etc.) sau pentru care il setezi
Sper sa iti fie de ajutor.

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06
AndyM - 07 August 2010 11:10 AM

Salut!
Sunt la tara acum, internetul de la orange este sub orice critica, sa nu va luati naibii internet de la orange atunci cand nu sunteti in oras, ca va blestemati ziua-n care l-ati cumparat.
Merge internetul cu 5-6kb/s, si uneori nici nu merge, insa plictiseala e mult prea mare cand toata lumea doarme…

Unde ai prins tu retea gprs pe Orange? probabil in pivnita wink

Imi puteti da va rog si mie un program ce contorizeaza traficul (trimis/primit) in timp real, sa vad cand merge si cand nu merge internetul?
Asa cum era la windows, de-ti aparea langa ceas 2 monitoare, si cand dadeai click, aparea traficul primit/trimis updatat la fiecare secunda.

Sper ca nu ma puteti sa caut singur la ce internet am, ca mai bine ma injurati.

Daca se poate un link direct spre dmg, ar fi super.
A, si era sa uit…. sper ca nu are nu stiu cati mb :D

Merci!

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 22.10.09

Scuze, dar n-am mai avut rabdare sa intru aici.
m-am hotarat ca de data viitoare sa apelez la alta retea.
Nu am abonament de date, doar telefonu` ce-l folosesc pe post de modem (in oras depaseste 1mb/s)

Aici am internetul meu de la RDS, doame-ajuta.

Multumesc pentru ajutor smile