Cu iTunes
Fie îl ai în librăria de iTunes și se sicronizează automat, fie alegi sincronizare manuală pt muzică & filme și-l tragi cu mouse-ul din Finder peste iconița iPad-ului din iTunes
Trebuie să fie într-un format suportat - convertește-l cu Handbrake sau alt program similar.
Pana acum am facut urmatoarele : cu Handbrake am scos mp4 din avi cu sunet in romana ( ceva episoade cu desene animate ptr fikmea ), am incercat cu acelasi program sa fac cateva episoade din Twin Peaks insa pe unele le vede, pe altele nu ( ma refer la a le deschide cu Videos pe ipad )...iar la cinexplayer mi-a dat aceleasi batai de cap : unele avi le deschide, altele nu…ciudat e ca nu pot pune subtitrarile sa le ia…exista ceva free care poate face din avi mp4 cu subtitrare in afara de handbrake ?
Salut,
Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog cu cateva indrumari?! Mi-am achizitionat un Ipad si nu stiu cum sa transfer niste filme pe care le am intr-un usb pe Ipad. Sunt noua in utilizarea Mac-urilor.
Multumesc,
Monica
Buna,
Multumesc pentru indrumari. Am reusit oarecum sa transfer filmele pe Ipad insa am o alta problema si anume: toate filmele se copiaza fara audio, mai exact se aude pe fundal muzica insa nu si ce vorbesc actorii::)) . Aveti vreun sfat pt mine?
Multumesc,
Monica
nu e clar cu ce le vezi, vlc? filmu sigur e bun? sunetul e in film, deci nu are cum sa se piarda pe drum. eu am vazut 2 filme cu vlc pana acum.
pt subtitrare cred ca trebuie sa aibe denumirea identica cu filmu.
ia Oplayer.
instaleazal pe iPad.te duci in itunes->apps dai click pe oplayer->add source si alegi filmul.
nu trebuie sa mai convertesti nimic.
mai poti instala si VLC si urmezi exact aceeasi pasi dar nu suporta subtitrarea.
daca nu te descurci mai pune intrebari si sigur te va ajuta cineva.