1 din 2
1
Accesorii iPod Shuffle
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

In spiritul si dedicate tatalui meu, D-zeu sa-l odihneasca, ce strangea toate lucrurile si nu arunca niciodata nimic improvizand aproape orice, va prezint boxele pentru Shuffle. Din 2 difuzoare de laptop, un jack stereo si putina rabdare am facut dispozitivul din poza atasata.
De auzit se aude extrem de bine, cam la 80% din nivelul difuzoarelor Powerbook-ului.
Observati ca sunt stereo, pot fi despartite pentru “spatialitate” pana la 12 cm! Observati si perforatiile pentru sunetele joase (bass)!

Nu prea merita sa strici un laptop pentru ele, dar nu m-am putut desparti de ele, am zis sa pastrez macar ceva functional, restul am dat tot de la el.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Sunt DEMENTIALE !!!
pe bune, merita stricat un Laptop [ATENTIE !! NU PowerBook/iBook; numai vreo porcarie de PeCe-u Laptop] tongue wink
se aud super misto cheese

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

N-am vrut sa mai deschid un nou topic asa ca am sa spun aici:

iPod Shuffle e f.f.f. destept! Stie si tine minte melodia care canta chiar si daca:
- il inchizi si il deschizi apoi
- il infigi in mac si transferi pe el fisiere
- updatezi softul pe el cu ipod updater!!

Mai e destept si ca face pauza automat la scoaterea castilor.

Nu a fost lasat sa fie si mai destept de Apple pentru ca nu poate interactiona decat cu un iTunes (cand folosesti mai multe computere) ! Asta e crippleware! angry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

1st bite free smile smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 01 Decembrie 2005 06:20 PM

Nu a fost lasat sa fie si mai destept de Apple pentru ca nu poate interactiona decat cu un iTunes (cand folosesti mai multe computere) ! Asta e crippleware! angry

Asa e, dar intotdeauna se gasesc baieti destepti care repun lucrurile in ordine. Vezi aici sau aici

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

huk, scuza-ma, dar arata ORIBIL. Pe bune, toata stima pentru efortul tau, dar arata naspa rau… Nu e pacat de iPod…?  tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 01 Decembrie 2005 06:47 PM

huk, scuza-ma, dar arata ORIBIL. Pe bune, toata stima pentru efortul tau, dar arata naspa rau… Nu e pacat de iPod…?  tongue wink

5 ore in trenul spre Neamt au aratat oricum, dar s-au auzit f bine si distractia a fost pe masura…  tongue rolleye

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 01 Decembrie 2005 06:44 PM
huk - 01 Decembrie 2005 06:20 PM

Asa e, dar intotdeauna se gasesc baieti destepti care repun lucrurile in ordine. Vezi aici sau aici

Nu ma refeream la copierea mp3-urilor de pe el ci DOAR la ascultarea in computer a melodiilor de pe Shuffle. N-am gasit (mi-am pierdut repede rabdarea red face ) in linkurile tale ceva sa ma ajute…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
huk - 01 Decembrie 2005 06:52 PM

Nu ma refeream la copierea mp3-urilor de pe el ci DOAR la ascultarea in computer a melodiilor de pe Shuffle. N-am gasit (mi-am pierdut repede rabdarea red face ) in linkurile tale ceva sa ma ajute…

Pai ce ai vrea sa se intample? Folosesti un iTunes ca sa i incarci, dupa aia daca-l cuplezi la alt computer ce ai vrea sa faca, daca nu sa copii muzica?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 01 Decembrie 2005 07:04 PM

Pai ce ai vrea sa se intample? Folosesti un iTunes ca sa i incarci, dupa aia daca-l cuplezi la alt computer ce ai vrea sa faca, daca nu sa copii muzica?

??? M-ai pierdut!!!!

As vrea cand il infig in calc de la munca sa pot sa ascult muzica de pe el si nu sa-mi zica,,, ca ipodu asta e legat de alt calculator vrei sa-l stergi ca sa poti sa-l folosesti?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai, eu vad doua situatii:
1. infigi iPodul si folosesti unul din softurile de pe linkurile pe care ti le-am dat (iPod Viewer, Pod Works, Senuti etc.) ca sa-ti copiezi muzica si pe alt computer (deci ocolesti cripple-uiala).
2. sau folosesti unul din softurile de mai sus ca sa vada Finderul (sau Explorerul, daca asta ai la servici) muzica de pe iPod si ii zici lui iTunes sa nu copieze muzica cand o adauga in librarie. (Varianta asta n-am incercat-o, dar nu vad de ce n-ar merge)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 01 Decembrie 2005 07:24 PM

Pai, eu vad doua situatii:
1. infigi iPodul si folosesti unul din softurile de pe linkurile pe care ti le-am dat (iPod Viewer, Pod Works, Senuti etc.) ca sa-ti copiezi muzica si pe alt computer (deci ocolesti cripple-uiala).
2. sau folosesti unul din softurile de mai sus ca sa vada Finderul (sau Explorerul, daca asta ai la servici) muzica de pe iPod si ii zici lui iTunes sa nu copieze muzica cand o adauga in librarie. (Varianta asta n-am incercat-o, dar nu vad de ce n-ar merge)

Ok. Am inteles acum linkurile. Credeam ca ar trebui sa gasesc un “patch” pentru itunes care nu mai faca figuri.

Copierea NU o vreau din motive lesne de inteles.

Sigur ca varintele expuse de tine sunt bune, ar mai fi si altele, dar toate implica sa adaug manual de fiecare data melodiile ( de fiecare data altele) de pe shuffle in playlist (intrucat pe shuffle vin cu autofill). Se poate si asa, ar trebui sa trec peste lene, dar se poate…

THX.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Cel mai prost lucru din partea apple mi s-a parut handling-ul ipodurilor formatate pe Mac pe win.
Mi s-a parut groaznic, am stat vreo 2-3 ore cautand o aplicatie buna si free (doar am platit ipod-ul) cu care sa fac ipodul formatat mac sa fie vazut de win.
Nu stiu zau, devreme ce iPod-urile formatate win merg brici pe ambele sisteme, Apple a fost asa de nesimtit cu cele formatat mac…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai sunt destule semne care arata ca iPodurile sunt target-ate catre utilizatorii windows. Pe mine ma oftica ca au renuntat la Firewire in favoarea USBului (si doar ei au inventat Firewire si e mai bun decat USBu’)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

iPod-urile formatate pentru Mac (adică HFS+) nu sunt văzute în Windows din cauza lipsei oricărei modalități de a accesa acest sistem de fișiere în Windows.

USB 2.0 este mai rapid decât FW400 (480 mbit > 400 mbit) smile și în plus, USB 2.0 este omniprezent pe absolut orice calculator din ultimii 2-3 ani, indiferent de nația lui. Renunțând la Firewire, au scăzut mărimea și greutatea iPod-ului, au redus costurile, și au păstrat compatibilitatea cu ambele platforme (targetul format din utilizatorii de Windows este mult prea mare pentru a fi neglijat).

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
VAXXi - 01 Decembrie 2005 09:14 PM

USB 2.0 este mai rapid decât FW400

Asta doar teoretic, pt ca practic, in special la transfer sustinut de date, Firewire bate la cur USBul. De exemplu, cand mi-am trecut cei 50 GB de muzica pe iPod nu a fost posibil pe USB, dar pe FW a mers uns. Ca sa nu mai vorbim de captura video…

(targetul format din utilizatorii de Windows este mult prea mare pentru a fi neglijat).

Asta asa e, nimic de zis.

1 din 2
1