1 din 5
1
iPhone4 - Pret de lansare in tara?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.07.10

Am o nedumerire mare. Vrea o cunostinta de-a mea sa achizitioneze un iPhone si acuma exista iPhone3GS la oferta de 100 euro la Orange insa stiu ca trebuie sa apara si la noi iPhone4 si nu stiu la ce pret o sa poata fi achizitionat si ce companii o sa il distribuie, adica chestia ii daca o sa ramina Orange cu exclusiva sau sa sa il ofere si Vodafone si Cosmote? De asemenea cind o fie lansat la noi iPhone4?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

putin mai mult de 100 de euro va fi. ca e model mai nou.
dar posibl sa fie mai putin de 100 euro ca are probleme cu antena

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

O sa fie scump. La liber va fi mai scump decat 3GS (cum este in toata Europa).

Cu contract 199/299 EUR doar pentru abonamente mari.

Din tot ce am citit dar si din experienta recenta cu iPhone 4 nu sunt probleme cu antena. Problemele sunt intr-adevar cu retelele mobile americane, o tara intinsa cu densitati de populatie acceptabile doar pe coaste si a caror retele mobile se chinuie sa faca fata.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
TiberiuMolnar - 12 August 2010 08:38 AM

asta-i ca vremea probabila: ori ploua, ori nu ploua! smile))

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Merci de raspunsuri. Cei care ati urmarit preturile la iPhone 3G si 3GS, care au fost preturile de lansare la ele (in Romania ma refer)?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
TiberiuMolnar - 12 August 2010 08:38 AM

Eu vorbesc serios. Daca tu sti numai de bascau, te rog lasa-ma in pace. Pa-Ignore.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

cel mai probabil va fi 650 si 750euro la liber iar reducerea in functie de abonamente dar nu am prea mai asteptari de la orange,daca vor mentine abonamentele iphone 19 39 si 59 atunci il iau 100% la liber,alea sunt niste mizerii de abonamente,cine vorbeste decat 200 minute pe luna??? sa fim seriosi.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Eu vorbesc „decat” vreo 200 de minute pe luna. Pe bune, sunt foarte serios.
Acuma, dincolo de gluma, asa de aiurea mi se par discutiile astea „cat va costa produsul X”... Intotdeauna se transforma in topicuri lungi, o adevarata maculatura. Uite ca si eu contribui la ea:)

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
tomusel - 12 August 2010 03:34 PM

Eu vorbesc „decat” vreo 200 de minute pe luna. Pe bune, sunt foarte serios.
Acuma, dincolo de gluma, asa de aiurea mi se par discutiile astea „cat va costa produsul X”... Intotdeauna se transforma in topicuri lungi, o adevarata maculatura. Uite ca si eu contribui la ea:)

Nu-i chiar o discutie inutile. Eu sunt de parere ca pretul o sa fie asemenator cu cel de la iPhone 3G si 3GS la lansare. De aceea m-ar interesa daca isi mai aduce cineva deaminte cit au costat la lansare telefoanele astea sa posteze.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.09.09

3GS la liber era 549 de euro pentru modelul de 16GB si 649 de euro pentru modelul de 32GB, TVA inclus.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

3GS la liber era 549 de euro pentru modelul de 16GB si 649 de euro pentru modelul de 32GB, TVA inclus.

Probabil iPhone 4 va avea acelasi pret + marirea de TVA de la 19% la 24%.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.07.07
macuso - 11 August 2010 08:15 PM

Am o nedumerire mare. Vrea o cunostinta de-a mea sa achizitioneze un iPhone si acuma exista iPhone3GS la oferta de 100 euro la Orange insa stiu ca trebuie sa apara si la noi iPhone4 si nu stiu la ce pret o sa poata fi achizitionat si ce companii o sa il distribuie, adica chestia ii daca o sa ramina Orange cu exclusiva sau sa sa il ofere si Vodafone si Cosmote? De asemenea cind o fie lansat la noi iPhone4?

Cel mai probabil, Apple va lansa prin ianuarie o noua versiune de iPhone (care va elimina problema cu antena).
Daca amicul nu se grabeste, ar fi util daca ar putea astepta putin.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
iedutu - 13 August 2010 07:00 AM

Cel mai probabil, Apple va lansa prin ianuarie o noua versiune de iPhone (care va elimina problema cu antena).

Nu va lansa nimic Apple de acest gen, decat vara viitoare. tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.01.10
iedutu - 13 August 2010 07:00 AM

e vorba de versiunea cdma in ianuarie, nu gsm…

Semnătură 

Macbook Pro 15” , 2.4 Ghz , i5
Iphone 5 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Nu este nici o problema cu antena! Testez pe toate device-urile Apple la munca, deci nu vorbesc baliverne smile
Telefonul o sa fie la fel de scump cum au fost si celelalte, ca doar suntem in romania raspberry

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 11.10.05

http://www.orange.ro/iphone/

Semnătură 

Necazul mi-l inec in alcool, dar bestia stie sa inoate…Ariciul e o pasare incapatanata. Nu vrea sa zboare decat daca ii trag un sut. Cand cazi, incearca sa ratezi pamantul. Intotdeauna beau cu masura. Masura mea e galeata. Exista doua tipuri de oameni: cel care spune intotdeauna ce gandeste, si cel care are prieteni. Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila. Daca nimeni nu te intelege, nu inseamna ca esti artist.

1 din 5
1