Am o nedumerire mare. Vrea o cunostinta de-a mea sa achizitioneze un iPhone si acuma exista iPhone3GS la oferta de 100 euro la Orange insa stiu ca trebuie sa apara si la noi iPhone4 si nu stiu la ce pret o sa poata fi achizitionat si ce companii o sa il distribuie, adica chestia ii daca o sa ramina Orange cu exclusiva sau sa sa il ofere si Vodafone si Cosmote? De asemenea cind o fie lansat la noi iPhone4?
O sa fie scump. La liber va fi mai scump decat 3GS (cum este in toata Europa).
Cu contract 199/299 EUR doar pentru abonamente mari.
Din tot ce am citit dar si din experienta recenta cu iPhone 4 nu sunt probleme cu antena. Problemele sunt intr-adevar cu retelele mobile americane, o tara intinsa cu densitati de populatie acceptabile doar pe coaste si a caror retele mobile se chinuie sa faca fata.
cel mai probabil va fi 650 si 750euro la liber iar reducerea in functie de abonamente dar nu am prea mai asteptari de la orange,daca vor mentine abonamentele iphone 19 39 si 59 atunci il iau 100% la liber,alea sunt niste mizerii de abonamente,cine vorbeste decat 200 minute pe luna??? sa fim seriosi.
Eu vorbesc „decat” vreo 200 de minute pe luna. Pe bune, sunt foarte serios.
Acuma, dincolo de gluma, asa de aiurea mi se par discutiile astea „cat va costa produsul X”... Intotdeauna se transforma in topicuri lungi, o adevarata maculatura. Uite ca si eu contribui la ea:)
Eu vorbesc „decat” vreo 200 de minute pe luna. Pe bune, sunt foarte serios.
Acuma, dincolo de gluma, asa de aiurea mi se par discutiile astea „cat va costa produsul X”... Intotdeauna se transforma in topicuri lungi, o adevarata maculatura. Uite ca si eu contribui la ea:)
Nu-i chiar o discutie inutile. Eu sunt de parere ca pretul o sa fie asemenator cu cel de la iPhone 3G si 3GS la lansare. De aceea m-ar interesa daca isi mai aduce cineva deaminte cit au costat la lansare telefoanele astea sa posteze.
Am o nedumerire mare. Vrea o cunostinta de-a mea sa achizitioneze un iPhone si acuma exista iPhone3GS la oferta de 100 euro la Orange insa stiu ca trebuie sa apara si la noi iPhone4 si nu stiu la ce pret o sa poata fi achizitionat si ce companii o sa il distribuie, adica chestia ii daca o sa ramina Orange cu exclusiva sau sa sa il ofere si Vodafone si Cosmote? De asemenea cind o fie lansat la noi iPhone4?
Cel mai probabil, Apple va lansa prin ianuarie o noua versiune de iPhone (care va elimina problema cu antena).
Daca amicul nu se grabeste, ar fi util daca ar putea astepta putin.
Cel mai probabil, Apple va lansa prin ianuarie o noua versiune de iPhone (care va elimina problema cu antena).
Nu va lansa nimic Apple de acest gen, decat vara viitoare.
Nu este nici o problema cu antena! Testez pe toate device-urile Apple la munca, deci nu vorbesc baliverne
Telefonul o sa fie la fel de scump cum au fost si celelalte, ca doar suntem in romania