@Thunderica din cauza unei “surse de incredere” nu am iphone 4 acum,un idiot de la orange pe care se intampla sa il cunosc mi-a spus ca micro sim-ul va avea alta frecventa fata de sim-ul normal si daca imi cumpar iphone 4 pana sa fie lansat oficial la noi nu va merge sim-ul decupat.
Aveam un prieten in Franta ce a comandat iPhone 4 pe data de 15 cand s-a lansat,dupa o saptamana cand mi-a spus ca merge sim-ul decupat putea sa imi comande si mie dar nu mai era pe stoc in Apple Store franta si dura minim o luna.
Pretul ce l-ai spus tu mi se pare aberant dar cine stie,dupa preturile de la Altex si ceilalti cretini poate ca si Orange va incerca ceva asemanator
Vom vedea. Cat despre micro sim ce sa spun… avantajul meu este de a lucra in domeniu si am stiut de la inceput ca se pot decupa cartelele normale. Din pacate nu am prieteni prin Europa de unde si achizitia mea din SUA. As fi preferat si unul de la Orange dar nu am mai avut rabdare dupa ce am pus mana pe un 4 al unui amic.
814 + TVA in nici un caz, dar 814 inclusiv TVA suna plauzibil.
Rationament: in Italia iPhone 4 32 costa 779 EUR, 814 cu TVA 24% inseamna 781 EUR cu TVA vechi deci cam ca in Italia (acolo este 20% TVA).
Eu am dat 740 EUR pe unul de 16GB unlocked, nou, luat de pe ebay.co.uk, microsim de la Vdf si merge perfect. E scump sa fii early adopter!
Am preferat unul de 32 in banii care era un 16 neverlocked. Atata timp cat jb este legal am si unlock garantat. Ma descurc indeajuns de bine incat sa nu fac un update nesabuit. Plus de asta romanii vor niste preturi nesimtite. Sincer as fi preferat de la Orange dar cum e o ceata totala privind data cand va fi disponibil plus experienta de anul trecut cu 3GS-ul pe care l-am asteptat aproape 2 luni, multumesc frumos dar mai bine unul de afara. Rationamentul tau este ok pe hartie dar o sa vedem ce va fi. Cert este ca toti fac tamtam cu problemele de semnal dar si-ar da oricand un rinichi ca sa isi ia aifon sa fie ,,jmecheri”.
Nici 814 tva inclus nu cred ca va fi.
Orange o sa vanda iphone 4 codat iar pretul standard va fi mai mic.
Eu sunt de parere va vor vinde numai cu abonament nou sau prelungire.
Tot din surse, dar sigure de data asta, iPhone 4 la noi pe 24 Septembrie. Nu o sa se poata faca niciun fel de precomanda se pare din cauza stocului foarte limitat la inceput.