3 din 5
3
iPhone4 - Pret de lansare in tara?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.03.09
bogdan77 - 03 Septembrie 2010 10:42 AM
georgerc - 03 Septembrie 2010 10:17 AM

Eu am auzit zvonuri ca vine saptamana viitoare…. Oricum ar fi vad un element comun… Luna asta! smile

Dacă ar fi aşa, Orange ar fi trebuit să ne anunţe deja că săptămâna viitoare vine. Eu cred că totuşi mai durează un pic…

Poate saptamana viitoare vine anuntul… smile Stati insa linistiti, ca si dupa ce “vine” oficial la Orange va dura luni pana se vor putea lua de la magazin direct. Sper sa ma insel, insa dupa “seceta” care este in vest inca (vorbesc de UK, unde s-a lansat in prima transa) vor fi liste de asteptare de saptamani, daca nu luni de zile! :(

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.01.06

La Arsis Vodafone in Vitan am vazut azi un Iphone 4 de 16 gb la 4990 lei, fara abonament. Mi se pare foarte descurajant pretul.

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

niste profitori,5000 ron pe un telefon….ce mizerii

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

deja mi-e scarba de retardatii astia care cer pe un produs dublu…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
boboc - 11 Septembrie 2010 01:16 PM

deja mi-e scarba de retardatii astia care cer pe un produs dublu…

Daca se poate…. Prosti aia ce dau pretul asta.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
enderlabs - 11 Septembrie 2010 02:51 PM

Daca se poate…. Prosti aia ce dau pretul asta.

Eu totusi refuz sa cred ca exista macar o singura persoana atat de cretina sa plateasca acest pret,sincer.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09

La Afi Cotroceni Aris Ifon 4g egal 5000 ron
Tot în Afi Cotroceni IPad 64GB 3g+wifi egal 5000 ron
Și erau mulțumiți de vânzări

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorin_27 - 11 Septembrie 2010 07:56 PM

Și erau mulțumiți de vânzări

Asa spuneau ei smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member

Vanzatorii sigur erau multumiti de vanzari! smile
Acum lasand gluma la o parte, daca banii nu sunt o problema si esti innebunit dupa gadget-uri…. Bine, se pot gasi alternative mai ieftine pe net, dar daca nu ai vazut net in viata ta Arsis este singura ta optiune pana se lanseaza in Romania oficial . Sincer, la cad de greu se gasesc telefoanele si in afara banuiesc ca magazine de genul asta o sa profite de situatie pana dupa Craciun bine-merci! Ipad-ul nu va fi o problema de gasit odata ce o sa se lanseze oficial….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pretul e aberant sincer.prefer sa iau un lowcost pana la paris,iau iphone la 630euro,stau prin paris 2 zile si acasa mai raman cu 200euro in buzunar.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member

La fel ma gandeam si eu, e o singura problema….
Nu cred ca-l au pe stoc nici la Paris, nici la Milano, nici la Londra, deci ar trebui sa colaborezi cu cineva care e localnic sa-l ia pe lista, sau sa-l comande on line… Mai avem pana putem sa mergem in magazin si sa cerem telefonul pe loc! :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cunosc pe cineva si in milano si paris. Daca cineva il vrea se gasesc solutii mult mai ieftine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

Pai si eu cunosc, insa pun pariu ca cei care-l cumpara la 5000 RON nu (sau nu le pasa).... smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
georgerc - 12 Septembrie 2010 04:30 PM

Pai si eu cunosc, insa pun pariu ca cei care-l cumpara la 5000 RON nu (sau nu le pasa).... smile

ai dreptate…nu cred ca le pasa.si sincer sa fiu,nici mie nu mi-ar pasa daca nu as avea ce sa fac cu banii…asa ca nu vreau sa-i judec pe cei care dau 5000 ron pe un tel.
daca as avea un cont frumusel si eu as cumpara la supraret orice produs Apple ca sa-l am inainte sa ajunga in tara,si nici nu mi-as bate capul sa-l iau pe alte cai.
dar din pacate nu sunt in situatia asta si nu pot face decat sa injur mizeriile de profitori din tara asta.
apropo de taraba aia din Afi Cotroceni,au iPad 16GB + 3G la 5500 ron.si opreau destule persoane sa se intereseze de pret,specificatii…etc.daca inca rezista cu taraba lui in mall tind sa cred ca are vanzare.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 12 Septembrie 2010 08:37 PM
georgerc - 12 Septembrie 2010 04:30 PM

ai dreptate…nu cred ca le pasa.si sincer sa fiu,nici mie nu mi-ar pasa daca nu as avea ce sa fac cu banii…asa ca nu vreau sa-i judec pe cei care dau 5000 ron pe un tel.
daca as avea un cont frumusel si eu as cumpara la supraret orice produs Apple ca sa-l am inainte sa ajunga in tara,si nici nu mi-as bate capul sa-l iau pe alte cai.
dar din pacate nu sunt in situatia asta si nu pot face decat sa injur mizeriile de profitori din tara asta.
apropo de taraba aia din Afi Cotroceni,au iPad 16GB + 3G la 5500 ron.si opreau destule persoane sa se intereseze de pret,specificatii…etc.daca inca rezista cu taraba lui in mall tind sa cred ca are vanzare.

iPad 64 GB wifi+3G

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

3 din 5
3