Eu am auzit zvonuri ca vine saptamana viitoare…. Oricum ar fi vad un element comun… Luna asta!
Dacă ar fi aşa, Orange ar fi trebuit să ne anunţe deja că săptămâna viitoare vine. Eu cred că totuşi mai durează un pic…
Poate saptamana viitoare vine anuntul… Stati insa linistiti, ca si dupa ce “vine” oficial la Orange va dura luni pana se vor putea lua de la magazin direct. Sper sa ma insel, insa dupa “seceta” care este in vest inca (vorbesc de UK, unde s-a lansat in prima transa) vor fi liste de asteptare de saptamani, daca nu luni de zile! :(
Vanzatorii sigur erau multumiti de vanzari!
Acum lasand gluma la o parte, daca banii nu sunt o problema si esti innebunit dupa gadget-uri…. Bine, se pot gasi alternative mai ieftine pe net, dar daca nu ai vazut net in viata ta Arsis este singura ta optiune pana se lanseaza in Romania oficial . Sincer, la cad de greu se gasesc telefoanele si in afara banuiesc ca magazine de genul asta o sa profite de situatie pana dupa Craciun bine-merci! Ipad-ul nu va fi o problema de gasit odata ce o sa se lanseze oficial….
La fel ma gandeam si eu, e o singura problema….
Nu cred ca-l au pe stoc nici la Paris, nici la Milano, nici la Londra, deci ar trebui sa colaborezi cu cineva care e localnic sa-l ia pe lista, sau sa-l comande on line… Mai avem pana putem sa mergem in magazin si sa cerem telefonul pe loc! :(
Pai si eu cunosc, insa pun pariu ca cei care-l cumpara la 5000 RON nu (sau nu le pasa)....
ai dreptate…nu cred ca le pasa.si sincer sa fiu,nici mie nu mi-ar pasa daca nu as avea ce sa fac cu banii…asa ca nu vreau sa-i judec pe cei care dau 5000 ron pe un tel.
daca as avea un cont frumusel si eu as cumpara la supraret orice produs Apple ca sa-l am inainte sa ajunga in tara,si nici nu mi-as bate capul sa-l iau pe alte cai.
dar din pacate nu sunt in situatia asta si nu pot face decat sa injur mizeriile de profitori din tara asta.
apropo de taraba aia din Afi Cotroceni,au iPad 16GB + 3G la 5500 ron.si opreau destule persoane sa se intereseze de pret,specificatii…etc.daca inca rezista cu taraba lui in mall tind sa cred ca are vanzare.
Pai si eu cunosc, insa pun pariu ca cei care-l cumpara la 5000 RON nu (sau nu le pasa)....
ai dreptate…nu cred ca le pasa.si sincer sa fiu,nici mie nu mi-ar pasa daca nu as avea ce sa fac cu banii…asa ca nu vreau sa-i judec pe cei care dau 5000 ron pe un tel.
daca as avea un cont frumusel si eu as cumpara la supraret orice produs Apple ca sa-l am inainte sa ajunga in tara,si nici nu mi-as bate capul sa-l iau pe alte cai.
dar din pacate nu sunt in situatia asta si nu pot face decat sa injur mizeriile de profitori din tara asta.
apropo de taraba aia din Afi Cotroceni,au iPad 16GB + 3G la 5500 ron.si opreau destule persoane sa se intereseze de pret,specificatii…etc.daca inca rezista cu taraba lui in mall tind sa cred ca are vanzare.