Sincer nu vreau sa fiu rau cu lumea, dar oamenii pe care nu ii intereseaza defapt ii imbogatesc/incurajeaza pe acesti profitori ... deci vina e a celor care dau. Aici eu as proceda cum a zis boboc ... daca ai banii faci un tur al europei ca sa iti cumperi iphone-ul .
Si eu am banii pregatiti pentru un iPhone 4,dar am maxim 650euro,nu as da mai mult pentru ca nu face si prefer sa il astept la orange,unde probabil dupa prelungirea abonamentului voi primi si o reducere.
In cazul in care as avea 5000RON pentru iPhone 4 am spus ce as face dar in viata mea nu as plati dublu un produs,si da,nu e prost cine cere,e prost cine da.
Si eu am banii pregatiti pentru un iPhone 4,dar am maxim 650euro,nu as da mai mult pentru ca nu face si prefer sa il astept la orange,unde probabil dupa prelungirea abonamentului voi primi si o reducere.
In cazul in care as avea 5000RON pentru iPhone 4 am spus ce as face dar in viata mea nu as plati dublu un produs,si da,nu e prost cine cere,e prost cine da.
Inteleg perfect ce spui. M-am intors de 2 saptamani din Anglia, unde mi-am clatit ochii cu Iphone-ul 4, insa m-am hotarat sa astept lansarea in Romania.
Clar,e prost cine da.asta spun si eu.nici eu nu as da 5000 ron pe un tel in viata mea.dar daca am avea o situatie financiara f buna,va spun sincer ca nu am mai gandi asa.
Sa stii ca cei care au foarte multi bani (castigati de ei - nu vorbim de sotii/copii care au pus mana pe cardul taticului) cunosc foarte bine valoarea banului si de cele mai multe ori sunt foarte zgarciti/pragmatici privind achizitiile
Sa stii ca cei care au foarte multi bani (castigati de ei - nu vorbim de sotii/copii care au pus mana pe cardul taticului) cunosc foarte bine valoarea banului si de cele mai multe ori sunt foarte zgarciti/pragmatici privind achizitiile
De acord cu El Cid.
Asta pe langa faptul ca un 3GS mi se pare mult mai de bun simt. Daca il ai deja, nu merita trecerea inca. Daca nu il ai, poti sa iei unul de pe okazii.ro sau forum.computergames.ro.
Ca si idee poti gasi 3GS-uri sigilate la ~400E cu tot cu garantie de la Orange Ro.
De acord cu El Cid.
Asta pe langa faptul ca un 3GS mi se pare mult mai de bun simt. Daca il ai deja, nu merita trecerea inca. Daca nu il ai, poti sa iei unul de pe okazii.ro sau forum.computergames.ro.
Ca si idee poti gasi 3GS-uri sigilate la ~400E cu tot cu garantie de la Orange Ro.
Nu prea poti compara iphone 4 cu 3gs decat in cazul in care il tii doar pentru vorbit la telefon si mesaje, moment in care nu inteleg de ce ai lua un iPhone. Este mai ieftin sa iti iei un ipod touch de ultima generatie si un telefon la un milion.
Acum fiecare cu gusturile lui…
Nu prea poti compara iphone 4 cu 3gs decat in cazul in care il tii doar pentru vorbit la telefon si mesaje, moment in care nu inteleg de ce ai lua un iPhone. Este mai ieftin sa iti iei un ipod touch de ultima generatie si un telefon la un milion.
Acum fiecare cu gusturile lui…
N-am inteles exact ce vrei sa spui.
Eu ma refeream la faptul ca in termeni de folosire simpla, iPhone 4 fata de iPhone 3GS are Retina Display, si sensibil mai multa baterie.
Salutare tuturor. Acesta este primul meu post aici.
Apple a anuntat ca va lansa iPhone 4 pe 25 septembrie in China. Pe langa asta, quote: “Israel will be getting the iPhone 4 on September 24th on Orange, The Philippines will get the iPhone 4 on September 26th for Globe Telecoms, and Turkey will be getting the iPhone 4 on Turkcell & Vodafone Turkey on September 24th”. Dar la noi?! poate ne face orange o surpriza si ne trimite astazi emailul acela in care ne promite ca suntem PRIMII care afla cand il lanseaza.
Salutare tuturor. Acesta este primul meu post aici.
Apple a anuntat ca va lansa iPhone 4 pe 25 septembrie in China. Pe langa asta, quote: “Israel will be getting the iPhone 4 on September 24th on Orange, The Philippines will get the iPhone 4 on September 26th for Globe Telecoms, and Turkey will be getting the iPhone 4 on Turkcell & Vodafone Turkey on September 24th”. Dar la noi?! poate ne face orange o surpriza si ne trimite astazi emailul acela in care ne promite ca suntem PRIMII care afla cand il lanseaza.
Din pacate daca nu ne-au mentionat si pe noi in press release, putin probabil ca se lanseaza luna asta…. :(
Din pacate daca nu ne-au mentionat si pe noi in press release, putin probabil ca se lanseaza luna asta…. :(
nu e stire oficiala apple, asta spun userii din tarile respective. ca operatorii au inceput sa-i anunte de lansare. uite o alta tara “The iPhone 4 and the 8 GB iPhone 3GS are said to be launching in Malaysia this upcoming Thursday, September 23rd on both Maxis and DiGi as the carriers.”
E stire oficiala ( oarecum) caci operatorul turk( http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iphone4basvuruformu) a si anunatat data lansarii pe 24 Spetembrie, deci cu siguranta ca si in celelalte tari asiatice plus Israel cred ca vor fii lansate saptamana aceasta.Orange??? Au mai ramas grupuri de tari in care mai trebuie sa lanseze? NU de alta dar sa stim in ce categorie ne baga si pe noi Apple.
anul trecut tin minte ca a aparut mai repede… in august cumva?
mi-am luat 3GS-ul chiar cum aparuse… acum vad ca ne tin astia pana de craciun :(
au anuntat acum 3 LUNI la orange ca cica “vine in CURAND”... O sa le zic si eu la telefon de acum - platesc factura in curand…